SZJA tartozás miatt elvisz a kommandó, börtönbe kerülök?
A lényeg: volt egy lakásom és egy autóm. Az áremelkedések miatt kaptam az alkalmom és eladtam öket, úgyis tervben volt, hogy hazaköltözöm a szüleimhez 2 évre. A “megnyert” pénzt egy ingatlanos vállalkozásba tettem több barátommal, egy társasház építésébe szálltam be, kb 2-3 év múlva lehet kész. Addig pénzem 0. Az idei SZJA bevallásomra tette a NAV, hogy az eladások után adófizetési kötelezettségem lett és tartozásom. Több millió forintról van szó, pénzem nincs! Jelenleg munkanélküli vagyok az átmeneti állapotban, októberben kezdek a szüleim városában dolgozni.
Mi lesz most? Félek, hogy rámtöri a kommandó az ajtót mint amiket a TV-ben szoktak mutatni és alsónadrágban cincálnaki ki. Be fogom menni a NAV-ba beszélni róla, de félek, hogy ott is le fognak tartóztatni, nem engednek már haza.
Hülye vagyok ezekhez, már bánom az egészet. Tudna segíteni valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!