A 19-20 (újabban 18) fok miatt miért tiltakoznak annyira?
Én nem látok azu utcán tömegeket, úgyhogy nem tudom mire gondolsz tiltakozás alatt.
Szerintem nem lesz túl jó az ott dolgozóknak, dehát ez szerencsére nem az én problémám.
Mondjuk egy helyben ücsörögve tényleg nem lesz meleg.
Deee a felháborodás onnan ered, hogy amikor a németek vezették be, hogy náluk csak max 19 fok lehet, akkor a magyar teliszájjal röhögött, hogy mekkora lúzerek. És most Magyarország vezette be a 18 fokot, azaz ha a német lúzer volt, akkor mi pont egy fokkal lúzerebbek. Mármint azok szemében, akik a németeken röhögtek ezelőtt.
Csakhát ez az elég hangos réteg ilyenkor azonnal szemléletet vált. Amíg a németek csinálják, addig közröhej, amikor a mi kormányunk csinálja, akkor felelős és nehéz időkben szükséges döntés.
Igazából az egésszel nem lenne semmi gond, fuckin energiaválság van, ez van, ez ezzel jár. Csak ne lenne ez a nevetséges kettős mérce.
Kérdező: milyen hőmérőd van?
Én sok éven át úgy tudtam, hogy nálam a szobában 19 fok van, azt szeretem.
Aztán a régi, gyerekkoromból származó hőmérő leesett, eltört, és az új hőmérők szerint a nekem kellemes hőmérséklet az bizony 22-23 fok.
Én sem értem
Én bent az irodában is letekerem a radiátort és 19 fobva ülök pólóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!