A boomerek miért tiltakoznak az online oktatás ellen?
Többínyire csak boomereket látom, hallom tiltakozni.
Szerintem, pusztán irigység az egész,hogy nekik nem lehetett ilyesmi gyerekkorukban.Vagy, annyira ósdi helyen dolgoznak,hogy még home officet sem engednek, pedig nincs technikai akadálya.
1#
Semmi és senki sem bizonyította.Bommer megmondóembereknek nem szent a szava.
Az otthon munkavégzés(HO) és az online oktatás hatékonyabb, mert a saját komfortzónádban történik, kevesebb stressz,negatív inger ér, jobban működik az emberek agya, jobban tanulnak,dolgoznak,ha nem feszélyezik őket.
Én is tiltakozom ellene.
18 éves gimnazista vagyok.
Eleve honnan tudod, hogy boomerek?
Na mindegy ezen elegánsan lendüljünk túl.
Én pl támogatom az online oktatást - leginkább önkéntes alapon -, de jelenléti vizsga kövesse. Ez viszont kötelezően.
Szó sincs róla, az bizonyosodott be, hogy nem biztosítják a feltételeket az illetékes kormányrészlegek.
Ha az a feladatod, hogy apríts fel egy nagy darab húst, kérsz egy éles kést. Ha botot adnak, vagy felszólítanak, hogy ne akadékoskodj, sőt meg is fenyegetnek, a hús úgy marad. ilyen egyszerű.
Az milyen járvány már, ami csak a diákokat támadja, a boomereknek meg továbbra is járniuk kell melózni? :D
Szóval nem irigyeljük a diákokat, hanem inkább sajnáljuk őket, hogy ennyire palira lehet őket venni.
Nem tudom, mert én lassan 10 éve dolgozom otthonról, online.
Egy boomer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!