Az rendben van, hogy Budapesten a villamoson hokiznak?
Figyelt kérdés
Ma Budapesten jártam, ritkán járok ott szerencsére. A 28-as villamoson kivette a szerszámot a pasi és húzogatta?
Pesten ez természetes?
2022. szept. 3. 21:58
11/24 anonim válasza:
Most nem értem. Mivel lenne jobb ha a trolin vagy a HÉV-en maszturbál?
12/24 anonim válasza:
7,9 Közszemérem sértés és büntetendő. Vagy ti is megcsinálnátok? Csak 50E Ft az ára. :)
Ezzel hogy nincsenek tisztában az emberek...
13/24 anonim válasza:
Mondjuk én tuti tökön is rúgom, ha meglátom.
Az a villamos egy hányadék, utolsó proli és ccc emberek utaznak rajta. :)
14/24 anonim válasza:
Lehet hogy félt. A hoki elűzi a szorongást.
15/24 A kérdező kommentje:
Nem cigány volt, hanem magyar. Vidéken úgy lebaxnák a buszról az ilyet, hogy öröm volna nézni. Plusz rávernének akkorát. A pestiek ilyen kis hülyék, hogy nem csinálnak semmit, mintha természetes lenne. Alamuszi majmok. Én csak azért nem vágtam le a villamosról, mert most kezdek másik melóhelyen, aztán oda tiszta erkölcsi kell, nem hiányzik hogy elővegyenek verekedésért. Mert tutira merem venni, hogy nagyobb bajom lenne, mint annak a nyomorult csöveskinézetű hokis hülyének.
2022. szept. 4. 18:13
16/24 anonim válasza:
De nagy a szád. Te mit tettél? Te is nézted nagy tágra nyílt szemekkel, hogy mit csinál. Szájhős.
17/24 anonim válasza:
Sajnos a hoki csarnok nincsen mindig nyitva így kell valami szuksegmegoldàs
18/24 A kérdező kommentje:
Míg két évig nem volt nőm. Volt feleségen után új kapcsolat, ezalatt a két év alatt soha nem csináltam még otthon sem. Nem kézrevaló, hanem nőbe.
2022. szept. 4. 19:51
19/24 anonim válasza:
Mert alacsony volt a szexuális szinted. Akinek kell hokiznia, annak kell, és ennyi.
20/24 anonim válasza:
De komolyan, sokan elkezdik verni a lompost, amikor nagyon ideges, feszült.
Fogorvosi rendelőben nem ajánlott, csak otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!