Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy csillagászati távcsöve...

Van egy csillagászati távcsövem, kiragasztanám a közeli 10 emeletesek bejáratánál a hirdetést hogy csillagvizsgáló van nálam.Aki akar bedobhat pénzt a malacperselybe.Feljelenthetnek-e hogy jogilag ez nincs rendben?Esetleg rosszakaró betörne hozzám?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Több gpnd is van vele.

Az épülst nem a tiéd. Üzletszerű tevékenység, és biztonsági előírásoknak sem felel meg így.

Lehet persze legálisan is csinálni, de ahhoz sok dolgot teljesítened kell.

2021. okt. 24. 16:43
 2/10 A kérdező kommentje:
A kertes ház anyámé. Önkéntes,nem kötelező pénzt dobni a perselybe tehát non-profit,nem üzletszerű.Nem dől rá senkire, biztonságos.Milyen dolgokat kellene teljesíteni?
2021. okt. 24. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Te tudod. Kérdeztél, válaszoltam.
2021. okt. 24. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Édesanyád kell megkérdezned, nem kéne vadidegeneket beengedni a kertbe.
2021. okt. 24. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:

A tízemeletes házzal bekavartál.

Azt hittem, annak a tetejére tennéd fel a teleszkópot.

De ha az annak a tövében lévő családi házról van szó, az eléggé vicces.

A városi fények is korlátozzák a használhatóságot. Komolytalan ez az egész.

2021. okt. 25. 06:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Holdazashoz tokeletes varosban is, 300/1500as Newtoni tavcso sztem sok gyereknek ill. felnottnek leesne az alla, aki meg nem holdazott nagy tavcsovel 250es 375os nagyitassal annak foldontuli elmeny a Szeged csvizsgalo 1-2hetente van nyitva és nem biztos hogy latszik a Hold sorba kell allni és csak60-100as nagyitassal lehet nezni 250/1200assal szoval nem vagyok komlytalan!
2021. okt. 25. 15:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Semmi reakció a kommentemre?
2021. okt. 26. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Sztem ez egy jó ötlet👌🏼
2022. ápr. 5. 17:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is, de az a baj, hogy vannak jó, és vannak rossz emberek.Előbb-utóbb lenne valamilyen rosszakaró aki vagy betörne, vagy feljelentene, mert nem fizetek adót, szóval inkább ne, de azért kösz a választ.
2022. ápr. 6. 00:16
 10/10 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet lenne,csak hát ahogy írtad,jobb ha nem kockáztatsz.
2022. okt. 30. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!