Minden híroldal, de a gyk is tele van a Google hirdetéseivel, amelyek között sok csaló, szélhámos hirdető van, mikor tehető végre felelőssé és perelhetővé a hirdetést közlő szájt és maga a Google ezekért a hamis hirdetésekért?
"(Kedvencem a "Szexéhes 23 éves lány a közelben" és IP cím alapján egy környező várost jelölnek meg :D)"
Na, tessék, te is tudtál idézni rögtön, úgy látszik, kedves Hannibal LEKTOR, te ilyen témában böngészel gyakrabban, hogy neked ezt dobja fel. :)
"Olyan, mintha te kiírnál egy kamu állítást ide GYK-ra, és a GYK-t akarnánk felelősségre vonni emiatt."
Pontosan. Ahogy a GYK is a felületet nyújtja, profitál a hozzászólásokból (keresőforgalom, reklámok), és leveszi a hozzászólást, kérdést utólag, ha valaki jelzi, hogy problémás, ugyanezt teszi a google is a reklámokkal.
23, azért bízom benne, hogy a válaszom lényegét is megértetted.
Hogy ki az a Hannibal LEKTOR azt nem tudom, de nem én.
22es voltam
"ugyanezt teszi a google is a reklámokkal."
Igen, csak valahogy mégis folyamatosan láthatók ugyanazok, vagy azokhoz megszólalásig hasonló reklámok.
Merthogy a Google nem érdekelt abban, hogy permanensen szűrje ezeket, hiszen ebből jönnek a dollár milliárdok.
"Na, tessék, te is tudtál idézni rögtön"
Aki ...-nak áll ne csodálkozzon, ha meghágják. Itt viszont nem ilyesfajta oldalakról van szó. Tehát, hol vannak a példák (a google rendszeréből származók!), amiket itt látsz vagy híroldalakon, ha már ezek miatt sírsz?
25: nem ugyanazok, mert variálnak rajta mindig valamit, és ezt a buta gép nem tudja kiszűrni. Nem tart ott a gépi intelligencia.
Felteszik kicsit más képpel, átírt szöveggel, új oldalra. Ebből élnek a csalók, hogy nincs kapacitás előszűrésre, a gépet meg át tudják verni.
Ha az én nem létező multizsebemben csilingelnének az aranydollárok, mint szép emlékű Dagobert bácsinál, én sem sietnék kigyomlálni magamtól ezeket a hirdetéseket.
Ezért kellene valamilyen büntető módon érdekeltté tenni a Google-t benne, mondjuk rávágni egy 90%-os reklámadót. Csak példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!