Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A upc mobil a vodafos butitott...

A upc mobil a vodafos butitott változata? 👇

Figyelt kérdés
A nagy reklám idején én is vettem a hupicitől egy kártyát persze hűség eskű nélkül,ilyesmivel már nem tud becsapni egyik cion szolgáltató sem.nos a reklámozott korlátlan net az van de néha nincs percekig sőt a hálózat is ingadozó mint ormány király hangulata. A hálózat is elmegy néha .nagyon színvonal alatti. Más is ezt tapasztalta?

#lopás #UPC #becsapás #szélhámosság #upici #cion szolgáltató
2016. okt. 11. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Kellemesen csalódtam bennük.A korlátlan internet nem egy rakéta de van.Horizon go tévézést bírja, youtube ,skype,face szakadásmentes.Hálózat kiesést nem tapasztaltam és mint érdekesség külföldre kell menni hogy olcsóbban telefonálj mint itthon 19Ft/perc ennyi a roaming.

Külföldön egy 5-8€ feltöltésért hálózaton belül ingyenes és 300-500 perceket adnak hálózaton kívül és ennek a felét külföldre.Az internet 5-10Gb közt mozog.Na ezek ajánlatok.Itthon a kartellezés miatt csak pupillázok ezeken, szinte ismeretlen a "percek" fogalom a feltöltésekben vagy az előfizetésekben.Természetesen 10-02€-ért szinte lebeszélhetetlen ez a mennyiség.

Várom a Digit mert a rossz nyelvek szerint betör a mobilpiacra és akkor a "TéWodaNor" megtanulja mi is az a verseny.

Visszatérve a UPC-re - jelen pillanatban korlátlan mobilnetet+ lebeszélhetőséget ennyiért senki sem ad.

Nem dicsérem a fent leírtak miatt mert Ő is lenyúlós a külföldi konkurenseihez képest.

2016. okt. 11. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:

A digi nem rendelkezik olyan infrastruktúrával ami ezt lehetővé tenné, ha be is törnek verseny miattuk nem lenne, csak böszme drága, és a többiekhez képest valószínűleg gagyi szolgáltatás, hogy ne 40 év alatt térüljön meg a befektetésük.

2016. okt. 11. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaz de van akkora vagyona hogy simán kivásárolná az itthoni 3 nagy szolgáltatót farzsebből.
2016. okt. 11. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
2016. okt. 15. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!