Miért reklámozza a facebook a szélhámos kairos céget?
Itt nem erről van szó!:D
Neked nem lenne jobb ha pl 200ezret kapnál nem pedig csk 100-at?Minnél több annál jobb vagy mi:D
Hol reklámozza a Facebook?
Belinkelnéd?
Köszi.
"Hol reklámozza a Facebook?
Belinkelnéd? "
Azt egy kicsit nehéz lenne, mivel mindenkinek egyedi hirdetések jelennek meg az érdeklődése szerint (többet tud arról a facebook, hogy mi érdekel téged, mint te magad). Képernyőmentést meg nem szívesen csinál az ember egy anonim oldalra :)
Legyen annyi elég, hogy "suggested site"-ként jelenik meg időnként a Kairos hirdetése a falon.
Pár napja kaptam egy üzenetet egy felhasználótól:
"Hát persze, hogy nekem már jön belőle pénz. :) de higgy nyugodtan azoknak, akiknek gőzük sincs, hogy mi az a Kairos, mert nem próbálták ki. :) szerintem azok tudnak releváns tapasztalatot mondani, akik csinálják."
Mondtam hogy rendben nyitott vagyok az ő véleményére is, de akkor mivel magyarázza azokat a gyanús körülményeket, ami arra enged következtetni hogy átverés az egész. Egy terjedelmes cikk taglalja:
Azóta sem válaszolt.
Szerintem alapvetően a kérdés megfogalmazásával van a probléma!
Talán mintha egy kis negatív előítéletet sugallna… :)
Ha a "szélhámos" szó kimarad, még lehet, hogy hasznos válaszokat is kaptál volna.
A mondatod, ill. a kérdésed e szó kihagyásával is értelmes lenne.
Mi nem ismerjük egymást.
Mint ahogyan –elmondásod szerint- Te sem ismered a Kairost!
Ebből ugye az következik, hogy mivel nem tudok rólad semmit, akkor joggal nevezhetlek "SZÉLHÁMOSNAK" ? :)
Megelőzve a további „szájkarate” oda-vissza csatákat, már most mondom, hogy nem kívánok ehhez többet hozzátenni.
Ettől függetlenül azért látatlanba megelőlegezem neked, hogy mégsem vagy „Szélhámos” csak tájékozatlan és ebből adódóan túlzottan szkeptikus.
Szerintem Karinthy 2 mondatos szállóigéjéből te csak az elsőt hallottad meg. :)
Nem mind arany, ami fénylik.
Lehet, kedvező körülmények közt, gyémánt is.
/Karinthy Frigyes/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!