Nem tőlem van a gyerek. "Tartásdíj" visszaperelhető visszamenőleg?
6 éves a gyerek és ugyanennyi ideje élünk együtt. Minden kétséget kizáróan kiderült, hogy nem a saját vérem. Nem keveset költöttem rá, ruháztatas, iskola, tanfolyamok mindent én fizettem, párom keveset keres.
Ilyen esetben mi a joggyakorlat? Nem kérdés, hogy pakolnak, mert bár sírás és térden állva könyörgés megvolt, nem fogom más gyereket nevelni. A sok éves eltartási költség visszavehető ilyenkor? Lakáshitelnél is úgy van, hogy válás esetén a törlesztő fele megilleti a másik felet. A gyerek esetében kb. mindent én álltam, így a felét legalább be tudom hajtani pártomtól?
Nyilván kamu kérdés és csak egy unatkozó here vagy, de ha mégsem lenne így, akkor elég gyomorforgató vagy:D
Kidobni a gyereked, csak mert nem egyezik a DNS-etek, ritka undorító dolog, normális ember nem lenne erre képes
4-es, normális ember arra sem lenne képes hogy 6 éven keresztül hazugságban tartson. Igen, szegény gyerek. Gondolt volna rá az anyja, hogy mit csinál. 1-es amúgy igen, megvan az apa, de ezt bizonyítani én nem tudom, csak majd egy újabb vérvizsgálat. De ehhez nekem semmi közöm, nekem csak azt kell, hogy én vagyok és arra itt a kezemben a papír.
Egyébként az ítélkező nőknek annyit, hogy nektek sosem kell megtudni milyen érzés ez, elég ha belétek petéz egy másik kan, a szegény balek meg nevelje miközben röhögök rajta. Hát ebből nem esztek.
"egy másik kan, a szegény balek meg nevelje"
Ezzel buktattad le magadat incelke:D
Ha ez igaz lenne, nem itt bőgnél, hanem próbálnád feldolgozni, hogy elveszíted a fiadat, akit 6 évig szerettel, szét esik az életed és már semmi nem lesz ugyanolyan.
Nem a pénz jutna először eszedbe, amiből eltartottad a gyereked:D
Húha, hát én nem tudnám mitévő legyek. Persze ez egy nagyon durva dolog, de azért mégis csak te nevelted a gyereket, most oké, hogy átvertek, de most az szerintem már nem számít, hogy ki a vérszerinti apa. A nővel nem tudom milyen viszonyban vagytok, mennyire kötődsz hozzá, de azt lehet, hogy egy apaság vélelmének megdöntésére irányuló pert indítasz, akkor kiderülhet ki az apa és akkor majd az fizet visszamenőleg gyerektartást.
Egyébként megkérdezhetem hogy derült ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!