Jelentve a kérdés. Egy szemétség az egész, semmi más.
2022. aug. 18. 14:04
23/30 anonim válasza:
Neked most komolyan mi bajod? Mit hisztizel? A kérdés attól nem szabályszegő hogy neked nem megy az értő olvasás.
2022. aug. 18. 14:06
24/30 anonim válasza:
Veled is baj van, ha szerinted tök jó es vicces a másokat direkt beugrató kérdéseket feltenni, majd röhögni rajtuk meg lepontozni öket.
Betegek vagytok ti mind. Frusztráltak.
Amúgy meg észrevettem, de azt hittem, elírás, és nem akrtam beszólni, hanem normális válszt adni. Ez a bűnöm, ami miatt itt mindenki csúfol meg kinevet.
2022. aug. 18. 14:11
25/30 anonim válasza:
Igen, viccesek a beugratós kérdések. És nem az a frusztrált aki jól szórakozik rajta, hanem aki tragédiának , meg személye elleni támadásnak éli meg ha nem ért egy poént. Itt veled vannak komoly bajuk. És a többiek a betegek? Nem ő aki őrjöng, meg leszemetez mást a semmiért?
2022. aug. 18. 14:20
26/30 anonim válasza:
Zaklató jelentve. Na, ezt is poénnak veszed, remélem. :)
Részemről befejezve, felesleges veled vitatkozni. Akinek az a vicc, hogy másokon röhög, a szememben nem ember.
2022. aug. 18. 14:23
27/30 anonim válasza:
"Ennyire fáj, hogy nem tudsz értelmezni?"
A pszicholignviaztikai tanulmányaim alapján az ember agya úgy működik, hogy a pontatlanul megfogalmazott kérdéseket is tudja értelmezni, kiegészítve a hiányosságokat, helyre téve a logikai zavarokat. Amit Te idiotizmusnak állítasz be, az az agy egy olyan készségén alapul, ami ugyan hajlamos a hibára, de ami nélkül aligha boldogulnál a hétköznapokban.
2022. aug. 18. 14:24
28/30 anonim válasza:
9, reméltem, hogy más is rájött magától, de ahhoz képest senki se adott normális választ.
2022. aug. 18. 14:46
29/30 anonim válasza:
Rajtad kívül mindenki más normális választ adott, a kilences meg ironikus volt.
2022. aug. 18. 15:08
30/30 anonim válasza:
Amúgy te autista vagy hogy csak szó szerint vagy képes a dolgokat értelmezni, és agresszívan reagálsz ha kizökkentenek? Mert szólj ha igen, nem akarok felzaklatni egy fogyatékos embert mikor van elég baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!