Hogy lehetnek ennyire lelketlen emberek?
A Budapesti egyik börtönben holtan találtak egy rabot tegnap, megállapítást nyert, hogy agyonverték. A vizsgálat folyik, hogy a másik kettő rab közül ki a tettes, vagy mindkettő.
Ez a hír több hírportálon bulvár lapokba bekerült és felkerült a facebookra is.
Vannak olyan emberek többen is, akik síróarcot írtak, valamint "Őszinte részvétem", meghogy ez borzaztó.
Van sok olyan komment is, akik olyat írtak, hogy legalább egy bűnözővel kevesebb, meg nagyon helyes, valamint olyan hátborzongató dolgot, mintha örülnének egy ember halálának és fériak, nők, fiatalok, idősek, minden korosztályból vannak ilyenek, akik ilyen gyalázatos kommentet írtak.
Mit gondoltok, hogy lehetnek, miért vannak ilyen kegyetlen lelkű emberek?
Nézd 1 évet ültem okirathamisításért, tapasztalat tudom. Elméletileg nem zárják össze a tolvajokat a gyilkosokkal, gyakorlatilag igen.
Volt olyan 12 személyes zárka a miskolci börtönben ahol eltöltöttem a kis büntetésem, hogy az egyik agyonverte a barátnőjét gyilkos volt, a másik csak tolvaj, a harmadig csak elzárásos, a negyedik bedig előzetes civil ruhába. Túlzsúfoltak a börik, összedobnak mindenkit, csak ezt nem híresztelik, belső titok.
Ezt írd meg Levikének is, mert ő abban a hitben él, hogy egy fős cellában fog héderelni, és úgy vigyáznak majd rá, mint a hímes tojásra.
Azt lehet tudni miért ült az illető?
Számomra az is meghatározó, hogy érdemes-e a sajnáltomra.
Egy erőszakos embert biztos nem sajnálnék.
Hát.. Ha az egyik verte, a másik csak nézte, az is bűnös.
Gondolom életfogytos volt, akinek minden mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!