Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most tényleg berobbant a nyár...

Most tényleg berobbant a nyár közepén a covid, vagy csak figyelemelterelés zajlik?

Figyelt kérdés

2022. aug. 4. 11:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/143 anonim ***** válasza:
22%
33! Ahhoz képest, hogy ennyire nem érdekel bámulatosan kitartó vagy, hogy neked legyen igazad...szóval még ebben is füllentesz.
2022. aug. 12. 17:09
 42/143 anonim ***** válasza:
23%

32! Figyelj csajszi, nyugi van! (mert a hisztidből azt hiszem, hogy nő vagy, jól gondolom?) Én csak azt kérdeztem, hogy téged a mortalitás vagy a letalitás érdekel, láthatóan te nem tudod mi ez a két mérőszám, amúgy elárulom, te a mortalitásról beszélsz! Mondjuk ha ezt leírod válaszoltam volna rá! Mert ez mortalitási arányszázalék.

Egyébként még ez se ennyi, ugyanis nagyon függ az adott ország egészségügyétől, általános egészségügyi állapotától hogy mennyi a mortalitás! Ezt érted így? Ezért van az, hogy egyes országokban a covidosaknak akár 5%-a is belehal a betegségbe, másutt meg alig 0.5%-a!

Egyébként a vicc, hogy a mortalitás különbözik az egyes hullámoknál és variánsoknál, például a mostani "omega light" variáns által okozott hullámocskában szinte alig van már haláleset.

Látod olyan szintre le vagy butítva, hogy ilyesminek utána se nézel!

2022. aug. 12. 17:17
 43/143 anonim ***** válasza:

#41! Hihetetlen,milyen értetlen vagy. A Kérdező feltett egy kérdést, nekem abban semmi nehézség nincs, hogy a saját tapasztalatom alapján válaszolják rá. Naponta kb.20 kérdésre válaszolok(nem covidosokra), ezek megvannak a kérdeseim között. Ha jön új válasz, megnézem. Ha megszólít valaki, reagálok rá, mert nem vagyok paraszt. Te megszólítottál, arra volt az egyik reakcióm, hogy nem küldök linket. Azért nem küldök, mert annyira soha nem érdekelt, hogy ezeket a linkeket elmentegessem. Az, hogy nekiállok keresgélni egy évvel ezelőtti forrásokat, már nem fér bele az életembe, mert nem akarok, se időt, se energiát rászánni. Nem akarlak téged győzködni, nem akarok bizonygatni, mert nem érdekel, hogy te mit csinálsz magaddal. A kérdező pedig nem kért olyat, amihez energiát kéne befektetnem, ezért válaszoltam neki. Ha te kiírsz egy kérdést, amire saját tapasztalatot vársz, nagyon szívesen válaszolok, de értelmetlen vitákra nincs se időm, se kedvem. Épp ezért nem fogok már neked reagálni, mert kimerítettük a témát. Innentől nem érzem magam bunkónak, ha nem reagálok további üzidre, mert most szóltam, hogy nem fogok és meg is indokoltam.

2022. aug. 12. 17:58
 44/143 anonim ***** válasza:
22%
43! Öregem ezért a körért is kár volt! 😆
2022. aug. 12. 18:01
 45/143 anonim ***** válasza:
0%
#40 Én is úgy kezdtem ám, hogy bizalmatlan voltam. Nekem már a H1N1 is gyanús volt, mint kiderült, okkal. A covidnál meg végképp gyanús lett minden és végképp okkal. Furcsáltam, hogy miért kell az ember pofájába tolni 0-24, meg plakátok millióira költeni, miközben a kórházak romokban. A többiről nem is beszélve. Első hullám elejéig dőltem be ennek. Rengeteg dolog jött velem szembe, mindkét oldalról. Volt egy alap kritikus gondolkodásom, nem hiszek el mindent, ami a médiában, Facebook-on, vagy bárhol máshol szembejön velem. Az első komolyabb pofont a valóságról nekem a Monopoly adta, azóta saját kutatásokat, háttérkutatásokat folytattam, de úgy elég durván. Hozzáteszem, mindig ellenőrzöm a forrásaim hitelességét, hogy véletlenül se terjesszek baromságot. Az Új norma meg végképp megerősített abban, hogy nem ellenséget kell látnom az embertársaimban, még akkor sem, ha ők hülyének tartanak. Épp ezért, tőlem nem fogsz látni feléd irányuló köpködést, leszólást, hülyének nézést. A kormányról meg annyit, hogy Orbánt nem a magyar nép választotta és nem véletlenül ő a miniszterelnök. Mit gondolsz, választáskor miért nem volt tervezete a jövőre? Azért mert nincs rá szükség, hiszen már követ egyet. Orbán, Putyin, Angela Merkel, Trudeau, Macron, Gates és Zuckerberg is egy helyen tanult, a WEF-nél. Ők mind Young Global Leaders (Fiatal Globális Vezetők) tanulók voltak és most mindenki ott van, ahol lennie kell és együtt teszik tönkre a világot az Új világrendért. Az meg már csak rajtad múlik, hogy a bizalmatlanságból kilépsz-e, megnézed-e a 2 dokufilmet és segítessz-e esélyt adni arra, hogy többmilliárd ember élete megmeneküljön.
2022. aug. 12. 21:10
 46/143 anonim ***** válasza:
Kedves lepontozóim! Esetleg hozzá is tudtok szólni a témához, vagy szimplán nem tetszik, hogy nem ellenséget látok bennetek, esetleg kell link a YGL tanoncok teljes listájáról?!
2022. aug. 12. 22:50
 47/143 anonim ***** válasza:
0%
Minek szoljunk hozza? Jol elvagytok ti itt 😀
2022. aug. 13. 04:30
 48/143 anonim ***** válasza:
0%
46! Butaságot beszélsz, és unjuk, minek vitatkozzunk, téged nem érdekel az igazság, csak az, amiben te hinni akarsz, viszlát! (mert 100%, hogy látunk még majd)
2022. aug. 13. 21:58
 49/143 anonim ***** válasza:
Hát figyi, ha egy icipicit sem furcsa semmi számotokra, nem gondolkoztok el, mindent elutasítotok, ami nem számotokra berögzült dolog, és szent meggyőződésetek, hogy mindenki jót akar nektek a világban, akkor az már az oltástól van. 3-4 már biztos van bennetek, még duplája visszavan, minél több lesz, annál jobban elveszítitek a normál gondolkodást. Szóval nyugi, nincs harag részemről, erről már nem tehettek. Szép életet kívánok nektek az Új világrendben. Bár kétlem, hogy átprogramozott agyú emberként bármit is felfogtok majd a dolgokból, ha már most sem megy.
2022. aug. 13. 22:13
 50/143 anonim ***** válasza:
49! Azon valaha elgondolkodtál, hogy mi van ha tévedsz? Mert van egy olyan érzésem, hogy nem!
2022. aug. 13. 22:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!