Éneklős gyerek, felvállaltam, ilyenkor hova tovább?
Figyelt kérdés
A sztori kicsit zűrös, próbálom röviden összefoglalni. Középkorú munkanélküli vagyok, csöves és végbé elkeserredésembe adtam föl egy hirdetést, hogy tehetségek menedzselését sztárolását vállalom. Felekresett engem egy család, hogy az ő éneklős gyereküket vállalom-e, mert szeretnék ha röbid idő alatt sztár lenne belőle.. Beszéltem a szülőkkel és meg is egyeztünk 400 ezerbe, ezt kifizették nekem előre és paírt is írtunk róla, hogy ezért az összegért felvállalom a gyerek menedzselését. Sajnos viszont irtóra em értek hozzá, rokkantnyugdyjas vagyok, az eredeti szakmám kazánlakatos volt, amikor még régen tudtam dolgozni. Annyit csináltam, hogy felrtaktam pár hirdetést facebookra, jófogásra és kész. Ráadásul a gyerek olyan fazék hangon énekel hogy azzal nem tudok se mit kezdeni. Most akkor ijenkór vissza kellene fieztnem a 400ezret vagy végül is telejsítettem a munkát ezel?2022. aug. 1. 21:55
11/12 anonim válasza:
"elkeserredésembe adtam föl egy hirdetést"
A társadalmunk szegénységi bizonyítványa, hogy nem a zárt osztályon vagy.
12/12 anonim válasza:
Mennyi hiszékeny ember van, hihetetlen. És most nem a történetben szereplo családra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!