Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni ha illegális...

Mit lehet tenni ha illegális kamera felvételekkel megfigyel a szomszéd?

Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 22:05
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
75%

A gyengébbek kedvéért, még az engedéllyel kirakott kameráknak is szigorúak a szabályai:

https://www.youtube.com/watch?v=aKSpqFINdb0

Ha nincs engedély kitalálhatjátok mi van.

2022. júl. 28. 22:47
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy doboz fekete festék spay. 2 pisszentés az objektívre.
2022. júl. 28. 23:05
 33/37 A kérdező kommentje:

32.

A többi szomszédot is zavarja a válaszaid meg holnapra törölve lesznek.

2022. júl. 28. 23:06
 34/37 A kérdező kommentje:

33.

8 méter magasan van.

De ahogy írtam nem akarok haragot csak hogy vegye le.

2022. júl. 28. 23:07
 35/37 anonim ***** válasza:
Ha ti nem egyeztetek bele,akkor elvileg nem figyelhetne olyan területet,amin mások is megfordulhatnak. Nekem is van kamerám kertesházban. Az első,hogy a kerítésen kint van a figyelmeztetés,a második hogy a szomszéd telkére nem lát át,egy kicsit a kapujára igen,mert a kerítésem végének látószögében van de az már olyan messze van,hogy alig lehet valamit kivenni, egy kamerám van,ami szemben átlát a szomszéd kapujára,de vele egyeztettem és örül is neki,hogy ha valami van,akkor vissza tudja nézni,azóta telepített kamerákat,az meg az én kapumat nézi. :D De ze közös megegyezés. Ha ő nem szerette volna,hogy odalásson,akkor lemaszkolom, vagy digitálisan,de a fizikai maszkolást jobban szeretik ilyen vitás eseteknél, bár nekem még ezzel az előző házamnál sem kellett foglalkoznom szerencsére,úgyhogy ezzel a részével én sem vagyok annyira tisztában. Szóval ha több lakó is van aki ezt kifogásolja és (ha van) a közösképviselő nem tesz semmit,szerintem akkor forduljatok a jegyzőhőz. Ő fog tudni érdemben valamit csinálni.
2022. júl. 29. 06:51
 36/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit vársz ITT a problémád megoldására...???

Egyszerűen képtelen vagy intézkedni, és nyilvános maszt...izé... kiírással próbálod levezetni a frusztrációdat?

2022. júl. 29. 08:30
 37/37 anonim ***** válasza:
K.A.M.U
2022. júl. 29. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!