Mit lehet tenni ha illegális kamera felvételekkel megfigyel a szomszéd?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 22:05
22/37 anonim válasza:
#20 Rakja a macskaalom fölé mond neki. Csóri cicus nem tudja megugatni a betörőket:D
23/37 anonim válasza:
Vihar a biliben...
Paranoia rulez! 😎
24/37 anonim válasza:
Szerintem miattad rakta ki csak a kamerákat. Végig te voltál a célpont és betörőkre hivatkozik holott sunyin végig arra reccskázik esténként hogy mikor mész el a kamera alatt végre.
26/37 A kérdező kommentje:
Aki ért a joghoz egy kicsit is csak az válaszoljon vagy aki volt ilyen helyzetben!
A kommentek felé reggelre már nem lesz meg!
2022. júl. 28. 22:26
27/37 anonim válasza:
De kit érdekel a jog, amikor arra recskázik az a büdös szomszéd hogy ott sétálgatsz a folyosón?????? Én keményebb eszközökhöz nyúlnék! Azért mindennek van határa!?
28/37 anonim válasza:
Kérdező, hova lett a humorérzéked?:)
29/37 anonim válasza:
Honnan tudod h mi van a felvételeken?
Kezeltesd a skizofréniádat!
30/37 anonim válasza:
Már nem azért, de legalább örülnél. Ha a környéken történik valami betörés, jó eséllyel felveszi a kamera az elkövetőt, ahogy elmegy mellette. Ha te nem rosszban sántikálsz akkor nem tudom mi a probléma. Vagy a kertedre irányul a kamera, ahol meztelenül szoktál napozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!