Illegális az e-cigaretta??
Figyelt kérdés
a hvg-n olvastam de még mindig nagyon sok embert látok aki szívja. Most tényleg illegális?2022. júl. 17. 19:56
1/5 anonim válasza:
Minden elf bar e-cigaretta, de nem minden e-cigaretta elf bar. Betiltva az elf bar van, így amelyik e-cigi nem az, az nem is tiltott. Vannak egyéb tiltott és nem tiltott márkák vagy típusok, de nem globálisan mindegyik. Azért az elf-et emeltem ki, mert most aktuálisak a hírek azzal kapcsolatban.
2/5 anonim válasza:
Magyarországon a NIKOTON FORGALMAZÁSA bármilyen formában magánszemélyként tilos.
Az Elf Bar egy nikotinnal előtöltött vape eszköz, aminek a forgalmazása már évek óta tiltott Magyarországon, mivel nikotint tartalmaz.
Csak a média most kapta fel, és mellette borzasztóan dezinformálja az embereket a témával kapcsoltban.
Rengeteg vape eszköz mod-ok, kazánok NIKOTIN MENTES LIKVIDEK stb. beszerezhető magyar webshopokban TELJESEN LEGÁLISAN.
3/5 anonim válasza:
Nikotinos tartalmú liquidet és e-cigi készüléket lehet venni dohányboltokban.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem elf bart szerettem volna, mert tudtam, hogy az illegális. Köszönöm a segítséget!
2022. júl. 17. 21:50
5/5 A kérdező kommentje:
és a más eldobható e-cigarettákra is vonatkozik a betiltás?(Pl.: Shake It)
2022. júl. 17. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!