Egy kis 7vègi házban lakok az erdőszèlèn, a nővérem szinte biztos, h. rejtett kamerán megfigyel. Ez úgy derül ki, h olykor-olykor elszolja magát,olyanokat mond, amiket csak így tudhat, ha van kamera. Felháborítónak tartom. Mit tegyek?
Kedves " skizofréniat" megalapito " orvosok". A következő történt:
Egy erdőszèlen, egy nehezen megközelíthetetlen földes zsák utca legutolsó hàza az enyém. Történt, h itt volt a hazamaba egy jó ismerősöm, amíg èn nen voltam itthon, pár órával később hívott a tesóm, aki a közelben se volt, és kérdezte, hogy ki ez az ember a hàzamaba...
Ennyi
Megint a hátradőlős ékezetek.... Mint tegnap a 350+-os kommentmágnes kamukérdésnél...
Ne legyen igazam!
Akkor kedves nem skizofrén kerdezo, felhivod a tesódat és Juli, ugyan áruld már el, hogy honnan tudod, hogy itt volt valaki nalam?
Mondjuk engem az érdekelne, ha q te házad, hogy jutott be a novered kamerát elrejteni?
Elég ha a házra allitja a kamera ..kivürül. Egyébként itt lakók 7ève, és SOHA nem zárom az ajtót. Na ki a paranoid?
Egyébként megkérdeztem, és azt azt mondta ( hazudta) ,h kijott autóval, ( soha nem tett ilyet a utcában év alatt, ,, főleg nem bejelentés nélkül)+.... es azt mondta, h az autóból fotózta le az ismerősöm, amikor még mondtam neki h mutassa meg a foto...nem tette, terelni kezdet, h nem talalja a fotót....
"Hihető "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!