Egy kis 7vègi házban lakok az erdőszèlèn, a nővérem szinte biztos, h. rejtett kamerán megfigyel. Ez úgy derül ki, h olykor-olykor elszolja magát,olyanokat mond, amiket csak így tudhat, ha van kamera. Felháborítónak tartom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hogy tudhatom meg 1000% ra h van e kamera? Lehet e ennek felé bármi jogi következménye?2022. júl. 27. 10:16
11/35 anonim válasza:
7: javítanád a linket? nálam 404-es error jön...
12/35 anonim válasza:
Ja, közben látom, hogy a 9-es is megírta a hasznos infót.
14/35 anonim válasza:
9!
Miután 0 azaz NULLA háttér információ van, alapból az én ingatlanomban én azt szerelek fel, amit akarok.
15/35 anonim válasza:
10!
Vagy nem. Vagy nincs is kamera, csak kepzelodik. SEMMI informacio nem ismert.
16/35 qkker1 válasza:
Kezeltesd az üldözési mániádat!
17/35 anonim válasza:
Az a következő lépés, hogy vesz egy kameradetektáló készüléket, és amikor az jelzi, hogy nincs kamera, azt állítja, hogy a testvére megbabrálta a detektort is.
18/35 anonim válasza:
15: pont ezt írtam a #4-es kommentemben. :)))
De adtam volna egy esélyt, hogy kifejtse részletesebben.
Továbbra is erősen hajlok a paranoid skizofrénia felé...
19/35 anonim válasza:
Ismerősöm becsavarodott, az első ugyanez volt, hogy őt megfigyelik, méghozzá onnan "jött rá", hogy a tévéműsorban olyanokat mondtak, amikről ő is beszélt pár nappal azelőtt.
20/35 anonim válasza:
17: Sanszos! :)
Amúgy teljesen normális, hogy tagadja a betegséget. A legtöbb mentális betetségnél az illetően NINCS betegségtudata. Sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!