Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha elutalta az árát de jóval...

Ha elutalta az árát de jóval ráajánlottak, visszaléphetek minden további nélkül igaz?

Figyelt kérdés

Természetesen visszautalom az árat. De joga nincs problémázni.

Egy szobrot tettem fel hirdetni 5000Ft-ért, de valaki 25000Ft-ért elvinné.

2022. júl. 22. 13:02
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy ügyvéd vagy.

Most írtam le példát. Olvastad? Megvádolhat, hogy nem az van benne, vagy bármi. Érted a lényeget? Nem szeretnék nőktől válaszokat, mert nem az érzelmi hisztikra vagyok kíváncsi. Biztos beleképzelitek magatokat a helyzetbe. Elárulom, nem egyszer engem is visszamondtak, mert más többet ajánlott. Egyáltalán nem problémáztam, megértettem teljes mértékben.

2022. júl. 22. 13:51
 22/36 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodtan megteheted!

Ha nem akarsz pofátlan lenni csak kitalálsz valamit hogy már miért nem eladó..

Lehet sokaknak ez hú de nagy bűn, ha a pénzt visszautalod semmilyen bűnt nem követtél el!

2022. júl. 22. 13:52
 23/36 anonim ***** válasza:
91%
De ügyvéd vagyok, és a példák amit írtál nem kapcsolódnak ehhez az ügyhöz te faék.
2022. júl. 22. 13:56
 24/36 A kérdező kommentje:
Következménye nem lesz, most kérdeztem meg valakit. Köszönöm, már nem kérek több választ.
2022. júl. 22. 13:59
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fél, hogy lesz következménye, 20 ezer forintért eladja a lelkét az ember, mi lesz ősszel amikor még rezsit is kell majd megemelt módon fizetni, eladod a pucér fotóid az interneten?
2022. júl. 22. 14:01
 26/36 qkker1 ***** válasza:
83%

"Következménye nem lesz, most kérdeztem meg valakit. "

Jó ügyvéddel a gatyádat is elperelném!

2022. júl. 22. 14:03
 27/36 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem kérek több gyűlölködő kommentet. Elég ha csak forr a fejetek. Szép napot!
2022. júl. 22. 14:04
 28/36 anonim ***** válasza:
16%

Emberek

Ki az a hulye aki 5000 ft miatt perre vinne az ugyet ugy hogy visszakapta a penzet? Ne egessetek mar ki

Tobbe kerulne az ugyved

Ha meg lenne penze nem 5000 ftos szobrokat venne😂😂😂

2022. júl. 22. 14:06
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki bukja a pert akkor a károsult ügyvédi költségeit is fizeti nem? :D Nem tudom hogy van ez azért kérdezem :D
2022. júl. 22. 14:07
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ha valaki itt jelent téged ez a kérdés más szempontból problémás címen a gyk elteszi a kérdésed és nyomozati ügynél átadják a rendőrségnek. Ergo akkor az ügyvéd bácsinak lesz igaza pláne hogy ilyeneket irsz, hogy azt rakhatsz a csomagba amit akarsz. Ühü amihez mellékelsz egy számlát is. Ergo ha kiderül hogy nem az amit venni akartak akkor a számla és a rendelés lesz a bizonyíték hogy az illetőt átvágtad jobbik esetben, rosszabbik esetben ha még valami bűncselekményes dolog akkor emberi élet veszélyeztetéséért kerülsz bíróságra. Csak reagaltam az azt raksz a csomagba amit akarsz. Egyebkent nem mert a futar szolgalat is behatarolja hogy miket nem rakhatsz a csomagba.

A te példádnál a rendelés megtörtént, utalta a pénzt elvileg már digitalis számlát is kellett volna küldened. Számlaképes vagy? A vevo reszerol van 14 napos elallasi jog. De itt nem errol van szo. Egy ilyen utan az oldalon meg szepen, majd ír rólad egy nagyon negatív véleményt.

Egyebkent honnan tudod hogy az illeto nem gyk-zik?

2022. júl. 22. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!