Egy 30 as pasi lehet e eggyütt egy lànyal aki még nem töltötte be a 16 ot?Úgy értem élhetnek e együtt? A hugomrol van szó szeretik egymàst,anyànk tiltja.Én is elmenekültem othonrol 17 évesen és neki is jobb lenne.A kérdésre kérnék segitséget.
Kedves Kérdező!
Ha Ti erdélyi magyarok vagytok, a férfi pedig csonkaországi magyar, - tehát sajnos más országban is éltek - mégis hogyan merül fel ez a kérdés egyáltalán? Azt már többen is leírták előttem, hogy jogilag problémás az összeköltözés, de a gyakorlatban azért hallani érdekes történeteket, bár itt nincs arról szó, hogy az édesanyád egyáltalán nem törődik a húgoddal, mert tiltja is a kapcsolatot, tehát nincs az, hogy ha elszökne nem keresné, elfogadná, megkönnyebbülne. Hozzáteszem, ha ennyire rossz volna a helyzet és egy országban élnének, akkor sem biztos, hogy az összeköltözés lenne a legjobb megoldás, mert a korkülönbség miatt ez a kapcsolat valószínűleg nem lesz tartós (feltehetően a férfi nem is tartós kapcsolatot akar).
Így viszont teljesen nonszensz. Mit gondolsz-gondoltok? A férfi költözik Erdélybe, vagy ami még "jobb" a húgod kiskorúként szökne Magyarországba?
13: De akkor havonta 28-29 napot 1500 km-re él, azt se tudjátok, mit csinál.
Lehet, családja vagy menyasszonya van kint, vagy bűnöző, semmit nem tudtok róla, nincs is olyan anyagi lehetőségetek, hogy meglátogassátok, leellenőrizzétek, ki ez az ember.
Mi a terv? Ki akarja vinni külföldre? Na, azt pláne nem lehet.
Nem a szomszéd utcába költöznének össze, ugye.
ISKOLAKÖTELES a húgod.
54. vagyok.
Egyébként kívülről nézve igen feltűnő képlet: egy 30 éves vagy magét annak hazudó 30-as férfi egy látványosan alárendelt helyzetű (élettapasztalat, anyagiak) "párt" választ, akinek semmi esélye egyenrangúnak lenni vele, teljesen kiszolgáltatott neki.
Ez célirányos választás. Tök 100, hogy nem a személyisége miatt választotta, hanem emiatt az egyenlőtlen helyzet miatt, ahol ő van nyeregben, ő diktál.
Eleve: akkor találkoznak, amikor ő akarja, nem így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!