Bea kérdése:
Egy 30 as pasi lehet e eggyütt egy lànyal aki még nem töltötte be a 16 ot?Úgy értem élhetnek e együtt? A hugomrol van szó szeretik egymàst,anyànk tiltja.Én is elmenekültem othonrol 17 évesen és neki is jobb lenne.A kérdésre kérnék segitséget.
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 20:40
32/55 anonim válasza:
Már kaptál választ: nem élhetnek együtt. A testvéred fiatalkorú, szülői engedély nélkül nem költözhet sehova.
Azt meg hagyjuk, hogy egy 30+os pasi 9 hónapja együtt van egy 15 évessel, akit még nem fektetett le, jó? Ha nem a húgodat fekteti le, akkor valaki mást.
33/55 anonim válasza:
Lassan 18 vagy, de egy elsős 6 éves helyesebben ír, mint te. Buta vagy, mint a föld és sötét, mint az éjszaka. tudom, hogy cigányként nehéz túllátni a putri falain, de egy normális ember ha megfeszül, se bír lesüllyedni a szintetekre, egyszerűen képtelenség. embernek képzelitek magatokat, de úgy éltek, mint az állatok, és ezt mi fehérek pénzeljük, amit tegyük hozzá, már kúrvára ununk.
34/55 anonim válasza:
Kiskorú, jogilag anyádnál a helye. 16 év alatti gyerek.
Mellesleg milyen "férfi" az, aki egy feleannyi idős sincs, 15 éves gyerekkel kavar? Hányinger.
35/55 anonim válasza:
Kérdező neked mit írjak? HA nem kamu a kérdés akkor sem lehet 16 alatt csinálni semmit , de még ahhoz is kell szülői egeddély talán.
36/55 anonim válasza:
"A testvéred fiatalkorú, "
A testvére kiskorú. A fiatalkorú, mint fogalom, csak a büntetőjogban létezik. A polgári jog szerint kiskorú.
37/55 anonim válasza:
A külföldön élő pasi azért járkál a hugicához, mert majd őt is kiviszi és dolgozhat a "vállalkozásában". Magyarán futtatni akarja.
38/55 anonim válasza:
Fiatalkorú vagy kiskorú, ne a szavakon lovagoljunk. Nem vagyok jogász, biztosan igazad van. De 15 évesen akkor se normális dolog egy 30 évnél idősebb pasival kavarni meg hozzáköltözni. Ez a lényeg.
39/55 anonim válasza:
28 # a jog nem tiltja a kavarást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!