Egy 30 as pasi lehet e eggyütt egy lànyal aki még nem töltötte be a 16 ot?Úgy értem élhetnek e együtt? A hugomrol van szó szeretik egymàst,anyànk tiltja.Én is elmenekültem othonrol 17 évesen és neki is jobb lenne.A kérdésre kérnék segitséget.
Tisztelet a kivételnek.
Denem vagyunk cigànyok.Mi erdélyi magyarok vagyunk a pasi pedig magyar
Kérdező, ti tényleg ilyen naívak vagytok?
1500 kilóméterre lakik a pasi, állításotok szerint, és havi egyszer jön a húgodat meglátogatni. Hol találkoznak?
Meg nehogy már elhidd, hogy ez a pasi tényleg szereti a húgodat. Könnyen lehet, hogy nem is ott él és dolgozik, ahol mondja, csak hülyíti a húgodat, talán családja is van. Utánanéztetek a csávónak, vagy téged is elvakított ez az állítólagos nagy szerelem?
Egyébként meg, ha romániában éltek, miért ide írsz? Gondolom másabbak a törvények ott, mint nálunk.
#19, #10-es vagyok, tudom, hogy a legtöbb normális ember tisztában van a pedofília fogalomnak a jelentésével, csak azért másoltam be, mert az elején voltak olyan idióta értetlenkedők, akik szerint ez nem az.
Ugyanazt írtam le, amit te is. Hogy ez nem normális. Miért kellett engem lepontozni?
47-es! Nem okés, de a pedofília teljesen más, mint ami a kérdező családjában zajlik!
Kérdező, ha barátok, rokonok előtt beszél a húgoddal, az meg bunkóság. Ne haragudj már, nem akarnék a párommal így beszélni, meg annak se örülnék, ha egy haveri társasággal vagyok, valaki meg a nőjével, vagy pasijával beszélget. Egy-egy alkalommal oké. De te meg betegesen ragaszkodsz. Meg akarsz szabadulni a húgodtól, vagy mi van? :D
Nem ugy értem hogy mindig màsok elött beszélnek.Ha példàul a hugom felhivja munka közbe akkor felveszi a telefont ha màs is van ott.Igy értem.
Megszabadulni a hugomtol?Szerintem komoj a dolog köztük,én tàmogatom öket.A baràtja szereti stb stb otthon meg azért is kap szegény ha semmi ok sincs rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!