Egy 30 as pasi lehet e eggyütt egy lànyal aki még nem töltötte be a 16 ot?Úgy értem élhetnek e együtt? A hugomrol van szó szeretik egymàst,anyànk tiltja.Én is elmenekültem othonrol 17 évesen és neki is jobb lenne.A kérdésre kérnék segitséget.
21#
Igen tudom, tudom, te vagy az a debil aki minden hasonló téma alatt habzó szájjal vered a nyálad..mert ez tök normális - szerinted-
Gondolom te is ilyen szinten vagy, aki csak egy tinit tud levarrni, mert a saját korosztálya kiröhögi..
26 na ezt jól beszoptad már bocsánat. 1, elég ritkán írok iylen kérdésekhez.
2. van párom és mint írtam 20 év alattival nem jönnék össze.
véleményem nekem is van . Én a dohányzással nem értek egyet és káros is. ettől függetlenül az ország harmada fogja szívni mert nem törvénytelen ahogy ez sem(már ha valós). De megtehetném ha akrnám igen és egy szót se szólhatna senki ha közös megegyezéssel történne.
Meg jegyezném én lassan 18 vagyok.Tanàcsot kértem erre kb 2 értelmes vàlasz jött.Egyböl rosszra gondoltok.Nem lehetne egyszer segiteni az életben????
Jobb csàmcsogni meg sértegetni??
agyar vagyok és létező jelenség cigányoknál ami írsz, de, a magyar gimis takony 14 éves lányok aztán nem járnak egyetemistákkal ugye?
12 -nek kinéző lányt is láttam már pasival kézenfogva sétálni(akiről azt hittem az apja) aztán a végén csókolóztak. kicsit se volt cringe. HA azt gondolod ez nem létező jelenség csak nyisd ki a szemed és járj egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!