Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elítélték B.Lászlót. Szerintet...

Elítélték B.Lászlót. Szerintetek igazságos az ítélet?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt a Fővárosi Törvényszéken a Vv fanni ügyben elítéltek egy embert. Nem ismerem az ügyet, de ahogy infokat olvastam holttest mai napig nincs. Egy olyan embert ítéltek el, aki nem ìtéletet érdemelt volna, hiszen az elájult Fannit problémamegoldó emberekhez vitte, így a példamutató magatrtásáért kitüntetést adtam volna neki, a nyomozást meg tovább folytattam volna, ha 10 évig, akkor 10 évig. Mikor ezt a B.Lászlót elítélték emberölésért, csak lestem. Mivan, ha nem ő ölte meg Fannit? Mivan, ha 2 év múlva Fanni előjön élve? A bírónak úgy kellett volna tennie, hogy Fanni nem tudjuk hol van, mi lett vele, nem ítélünk el senkit. Az ügyész látszik, hogy mindenképpen el akarta ítéltetni emberölésért, ezért én részrehajló szagot érzek. Elítélem B.Lászlót, mert az ügyész úgy akarja...Legyen. Micsoda dolog ez, szerinted nem igazságtalan ez az ítélet?

2022. júl. 15. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy àrtatlan?

2022. júl. 22. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha megoldó embernek adta át, hol van a test? Miért nem árulja el, kikhez került a test?
2022. aug. 1. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Elítélték, ez azt jelenti, hogy megdönthetetlen bizonyítékok voltak, még akkor is, ha a holttest nem került elő. Utóbbi nem azt jelenti, hogy annak hiányában nem tudják kétséget kizáróan bizonyítani az emberölést.
2022. okt. 17. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!