Elítélték B.Lászlót. Szerintetek igazságos az ítélet?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt a Fővárosi Törvényszéken a Vv fanni ügyben elítéltek egy embert. Nem ismerem az ügyet, de ahogy infokat olvastam holttest mai napig nincs. Egy olyan embert ítéltek el, aki nem ìtéletet érdemelt volna, hiszen az elájult Fannit problémamegoldó emberekhez vitte, így a példamutató magatrtásáért kitüntetést adtam volna neki, a nyomozást meg tovább folytattam volna, ha 10 évig, akkor 10 évig. Mikor ezt a B.Lászlót elítélték emberölésért, csak lestem. Mivan, ha nem ő ölte meg Fannit? Mivan, ha 2 év múlva Fanni előjön élve? A bírónak úgy kellett volna tennie, hogy Fanni nem tudjuk hol van, mi lett vele, nem ítélünk el senkit. Az ügyész látszik, hogy mindenképpen el akarta ítéltetni emberölésért, ezért én részrehajló szagot érzek. Elítélem B.Lászlót, mert az ügyész úgy akarja...Legyen. Micsoda dolog ez, szerinted nem igazságtalan ez az ítélet?2022. júl. 15. 18:37
1/13 anonim válasza:
Gyilkosságért nem szokták csakúgy elítélni az embert, ahhoz bizonyoték kell. Bár tudjuk, a böriben mindenki "ártatlan"...
2/13 A kérdező kommentje:
Ti elhiszitek, hogy ritka ugyan, de előfordul börtönben ártatlan rab is?
2022. júl. 15. 18:56
3/13 anonim válasza:
Azt csakis egyesegyedül ő tudja.
5/13 anonim válasza:
" Mivan, ha 2 év múlva Fanni előjön élve? "
Mi van, ha 70 év múlva sem jön elő?
"A bírónak úgy kellett volna tennie, hogy Fanni nem tudjuk hol van, mi lett vele, nem ítélünk el senkit."
Ne egy hozzád hasonló ürgepásztor ugasson már bele egy törvényszéki bíró dolgába.
6/13 A kérdező kommentje:
Én nem elítéltem volna B. Lászlót, hanem kitüntetést adtam volna neki példamutató cselekedetéért, hogy Fannit elvitte problémamegoldó emberekhez. A nyomozást meg tovább folytattam volna, ha 20 évig, akkor addig, míg holttest nincs és valójában ki az elkövető.
2022. júl. 16. 15:30
7/13 anonim válasza:
"míg holttest nincs és valójában ki az elkövető."
Hány halott holtteste nem kerül elő...
Amúgy Ackermann Dávid neve mond valamit?
Esetleg Farkas Helgáé?
Vagy Szathmáry Nikoletté?
Az ő holtteste előkerült 3 év után, elkövető a mai napig nincs.
Vagy tudod mit?
Maddie McCann?....
8/13 anonim válasza:
Egy ájult embert nem "probléma-megoldó" emberhez kell vinni, hanem orvoshoz.
9/13 anonim válasza:
" Lászlót, hanem kitüntetést adtam volna neki példamutató cselekedetéért, "
Kiadatás, véres kötél, vizi hulla, körözési lista megtekintése.
Megkapta érte a kitüntetést. Ott fog a sitten megrohadni.
10/13 anonim válasza:
Szerintem ártatlan és az ítélet nagyon gusztustalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!