Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van a megsértem a bírót?

Mi van a megsértem a bírót?

Figyelt kérdés
Degradáló szavakkal illetem mert nem tetszika a kiszabott büntetés.Pl kijukasztottam egy bicikli gumitami ami a szomszédomé..csak példa!!!Kapok 2 évet..És mivel csúnya szavakkal illetem rakhat még rá pár hóbapot?Full kretén kérdés tudom csak ez jutott eszembe hirtelen.
2022. júl. 14. 20:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nyilván erre is gondoltam. Hidd el, hogy a válaszok között sincs, ugyanis Levike odakerült, ahová való.
2022. júl. 15. 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:

#10-nek:

Nem akarok személyeskedni ezért most konkrétan nem idézek, csak annyit mondok hogy Levike nem hinném hogy túl erős lenne. XD

Megint csak kizárható.

2022. júl. 15. 18:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor jó, hidd el, én vagyok a legboldogabb, ha nem ír ide többet.
2022. júl. 15. 18:37
 14/20 anonim ***** válasza:

12 DK-s!

Én nem nagyon szomtam ide kommentelni, unalmamban olvasom és feltűnt, hogy rengeteg Levike szó elhangzott régebben a kommentekben, mostanában azonban nem látható. Egyébként te honnan ismered ezt a Levike emberkét, hogy még azt is kiemeled, hogy nem erős? Ráadásul ha valamit írnátok, megmagyaráznátok, hogy ki is az a Levike, miért volt itt sokáig a kommentekben, mert én csak annyit tudok, hogy bűnelkövető volt és több kérdésben felmerül a mai napig is Levike, egyből írják utána, hogy az már börtönben van.

2022. júl. 15. 18:44
 15/20 anonim ***** válasza:

#14-nek:

Levike egy "fogalom". XD

Valós személy. Évek óta írogat ide mindenféle kitalált, vagy valós, általában bűnelkövetéssel kapcsolatos kérdéseket.

Ő maga is egy kispályás bűnöző, aki ki-be jár a sittre. Amikor éppen csücsül, akkor nyugtunk van az agymenéseitől. XD Más kérdéseihez is hozzá szokott szólni,és a stílusát már mindenki felismeri. Ekkor szokott következni, hogy név szerint szólítjuk meg, és általában vagy "szívjuk a vérét", vagy elhajtjuk a francba. A nevét valamikor régebben még ő árulta el.

A kérdéseiben nagyon sokszor a saját élethelyzetét kérdezi, és ebből kikövetkeztethető a "táplálékláncban" elfoglalt helye.

Hát az nem éppen a "ragadozók" osztálya. XDXDXD

2022. júl. 16. 09:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Ismét #14-nek:

Egyébként az oldal törzsvendégei általában tudják, hogy én magam is ex-bűnöző vagyok. Csak én "kicsit" fajsúlyosabb" voltam mint az a veréb.

A rengeteg leírása alapján szinte a szemem előtt van az emberke kinézete.

2022. júl. 16. 09:16
 17/20 anonim ***** válasza:

#14 vagyok.

DK-s-nak!

Én például nem tudom, hogy te is ex bűnöző voltál.

2022. júl. 16. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:

#17-nek:

Bocs hogy kijavítalak, de nagyon bántja a szemem. Ex-bűnöző VAGYOK, és bűnöző VOLTAM. Ha ex-bűnöző lettem volna, az azt jelentené hogy megint az vagyok.

Azért is írtam le, mert így az én véleményem is más megítélés alá eshet a részedről, ha eddig nem tudtad.

2022. júl. 16. 15:37
 19/20 A kérdező kommentje:
Nyugi srácok én nem a levike vagyok.
2022. júl. 17. 18:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Én tudom.
2022. júl. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!