Nyugat európába tényleg nézik az internett forgalmat és ha torrentezek jön a figyelmeztetés és a büntetés szerzői jogok megsértése mijat?
#2 Amúgy akkor mi a helyzet, ha mondjuk rendelkezem az adott dologgal fizikálisan is, csak nem tudom használni?
Például, van egy filmem, csak VHS-en, vagy számítógépes játékom, csak lemezen, és nincs DVD olvasóm?
Vagy esetleg Magyarországon van, és nem az adott nyugati országban?
Igen. Más országokat nem tudom, én Angliában lakom, és már két alkalommal jött figyelmeztetés, hogy távolítsuk el az illegális tartalmat (az egyik a Kingsman 2. része volt, a másik meg egy James Bondos film, már nem tudom melyik). Mindkettő magyar szinkronnal volt leszedve, magyar torrentről, mégis kiszúrták :D
#4, nem az a baj ilyenkor, hogy birtoklod, hanem az, hogy illegálisan teszed nyilvánossá a nagyközönség részére. Attól, hogy neked megvan eredetiben, azzal még nem kaptál jogot arra, hogy ingyenesen elérhetővé tedd mások számára.
#8 Nem illegális alapjaraton a torrentezés, és így maga a technológia sem az. Rengeteg p2p fájlmegosztó használja a torrentet teljesen legitim kontent továbbítására.
Ami illegális, az a copyrightos tartalmak megosztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!