Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez bevett gyakorlat az ügyvéde...

Ez bevett gyakorlat az ügyvédeknél,hogy a 2.-3.e-mail után minden további nélkül eltűnnek?

Figyelt kérdés
Lenne egy munkahelyi problémám.Ìrtam már több ügyvédnek is,végül 3 válaszolt.De az első 2.E-mail után minden további nélkül eltűnt,ùgy néz ki,hogy a harmadik is ugyanaz,azt ìrta pénteken,hogy csütörtökön tudunk konzultáciòt tartabi,visszaìrtam neki,hogy neken akármikor jò,ìrja meg az időpontot,de ùgy tűnik nem nagyon akar válaszolni...De nem értem,hogy miért,már nem az első eset... De amit legjobban furcsálok,hogy még annyit se ìrnak vissza,hogy nincs idejük vagy,hogy mégsem vállalják el az ügyet..

2022. júl. 12. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, senki nem fog ingyen emailezgetni, az idő pénz főleg nekik.
2022. júl. 12. 14:07
 2/9 A kérdező kommentje:

1)de nem várok semmit ingyen.Nyilván az első e-mailben leìrtam,hogy miről van szò.Arra válaszolnak,megìrják az árat meg,hogy kb mikor van időpont.Ha esetleg még kérdez valamit az üggyel kapcsolatban azt is megválaszolom.Én semmi konkret kérdést nem tettem fel csak leìrtam az esetet és mellékeltem a dokumentumokat,és annyit kérdeztem,hogy elvállalják-e az ügyet.És mindig az konkrét időpontnál tünnek el,nem valami kérdésnél.Egyedül az időpontot várom semmi mást az egyeztetésre.

PS:A legutolsònál még azt is megkérdeztem,hogy utaljak-e előleget,amìg felkészül a konzultációra

2022. júl. 12. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Telefonon nem próbáltál időpontot egyeztetni? Lehet, hogy szabadságon vannak.
2022. júl. 12. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az ügyed nem éri meg nekik, hogy energiát tegyenek bele.
2022. júl. 12. 16:58
 5/9 A kérdező kommentje:
4)Azt nem hiszem mivel 5 milliò forintròl van szó.De mégha ìgy is van akkor először miért ìrják,hogy elvállalják.Annyit elég lenne visszaìrni,hogy "nem vállalom el ezt az ügyet","szabadságon vagyok" vagy "nincs kapacìtáson"
2022. júl. 12. 17:10
 6/9 A kérdező kommentje:
3)Csak azt nem értem,hogy akkor miért nem ìrja meg az első válaszbsn,hogy x-ig szabadságon van
2022. júl. 12. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy te 5 millát követelsz.

Egy másik meg az, hogy az ügyvéd szerint ebből mennyi realizálható.

Az is kérdéses, hogy a praxisába illeszkedik-e az eset.

2022. júl. 12. 17:19
 8/9 A kérdező kommentje:
7)Kifejezetten munkaügyi ügyvèdeknek írtam,mivel a munkahelyröl van a tartozas,vagy legalàbb akik külön mehrmlítettèk,hogy munkajoggal is foglalkoznak. Nyilvan az kèrdès,hogy mind az 5 millahoz hozza jutok-e,de pont ezèrt lenne az első konzultàció,hogy ezt is rlmondja,hogy mennyire behajthato
2022. júl. 13. 01:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Telefonon kérj hozzá időpontot. Szerintem is szabin van.
2022. júl. 13. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!