Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki ilyen videót tesz...

Ha valaki ilyen videót tesz közzé amiben az embert megtévesztve gyakorlatilag egészségkárosításra buzdít, azt nem lehet feljelenteni?

Figyelt kérdés

Egyáltalán a youtube miért nem törli le? Ha valaki véletlen elhiszi ami benne van, akár komoly egészségi gondot is okozhat neki..

[link]

2022. febr. 26. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem néztem végig csak 1-percet talán, ha jól értem annyi a lényeg hogy a só nem káros. Nem látok ebben semmi kivetnivalót.
2022. febr. 26. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Na és mi vagy te, mindentudó? Mi van, ha igaza van? Én még emlékszek, mikor a mangalicát kiakarták irtani, hogy az zsíros, a zsír meg egészségtelen. Ma meg a mangalica a favorit, de tojásról, tejről is nagy viták voltak. Vagy itt van az, hogy minél kevesebb édeset egyél. Én már vagy 30 éve, havi 20 kiló édességet eszek meg. Mindehhez, 10 éves koromtól cigizek. 65 éves vagyok és még nem találtak semmi betegséget, pedig munkám végett elég komoly, rendszeres orvosi vizsgálatokon estem át idáig.
2022. febr. 26. 10:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy orvos véleménye az adott videóról [link]
2022. febr. 26. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Ismerek pár orvost ők úgy vélekednek hogy a só nem káros, csak ha annyira eltúlzod hogy károkat okozzon, de akkor ennyi erővel meg már vitamint se szedjen az ember mer van olyan ami túltolva káros lehet...
2022. febr. 26. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy kicsit szenzációhajhász,figyelemfelkeltő a címe...De ha megfelelő mennyiségű folyadékot,vizet fogyaszt valaki,akkor elvileg különösebb baja nem lehet a sótól.A sóra meg mindenképpen szüksége van a szervezetnek.

Talán nincs olyan zavarodott ember aki marékszámra tömné magába a sót a videó hatására.Akkor lehet,hogy bajt okozhatna.A lényeg annyi,hogy nem muszáj íztelen, sótlan ételeket fogyasztani..

2022. febr. 26. 10:49
 6/7 A kérdező kommentje:

#5 Igen ezt a másik videóban el is mondja az ürge. 5:23-tól szépen kifejtve [link]

Egyébként én simán eltudom képzelni hogy van olyan ember aki a videó hatására elkezdi túlsózni az ételeit, mert hogy az milyen jót tesz majd neki.

2022. febr. 26. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy káros mennyiségű sót vigyél be annyi sót kell a kajába beletenni hogy abszolúte ehetetlen lesz.

Egyszerűen mondva ha a só mennyiségét már kellemetlennek érzed akkor már sok, még ha valaki tök hülye, de ízlelése van sem tudja annyi ideig szétsózni a kajáját hogy káros legyen, no persze vannak kivételek, Pl bartos cs istván, bár őt most szerintem élete végéig zárt osztályra tették.

2022. febr. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!