Ha egy prostituált nem állít ki számlát és nem adózik, milyen következményekre számíthat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 07:22
11/18 anonim válasza:
Nem is lehetsz prosti ölelkezéssel, mert azt nem prostitúciónak hívják.
Szép estét!
12/18 A kérdező kommentje:
Ezt te nagyon rosszul tudod! Ha fizetsz az ölelkezésért, az prostitúciónak számít! Először nézz utána, és csak aztán írj valamit!
2022. júl. 6. 22:42
13/18 anonim válasza:
Utánanéztem, nem egyszer idéztem is neked még törvényből is, sőt meg merem kockáztatni kicsit jobban értek a joghoz, mint te.
14/18 A kérdező kommentje:
Rendben, de az előbb hülyeséget írtál. Örülök, hogy mostmár végre szántál rá időt, hogy utánanézz. De ennek nem kellett volna utánanézni, mindenki tudja, hogy a pénzért ölelkezés prostitúció, ez egy alap fogalom. Valaki ezt tényleg nem tudja? Nem sértés, csak hát mindenki ismeri a prostitúció szót...
2022. júl. 7. 11:40
15/18 anonim válasza:
A prostitúció pénzért cserébe végzett szexuális cselekmény.
Szexuális cselekmény a közösülés, az anális, orális "dolgok".
Linkelj be nekem légyszi egy olyan jogszabályi vagy értelmező rendelkezést, hivatkozást, ahol ez másképp van.
És most ne a saját fejedből fogalmazd meg.
16/18 anonim válasza:
Hát kérlek a hatóságok megb*szák.
17/18 anonim válasza:
Uh basszus kérdező :D
Akkor én mi vagyok? Tök ingyen szoktam ölelgetni a kollégáimat, és ők is engem. XD
Se én nem fizetek nekik, se ők nekem.
Ha tudom, hogy ebből pénzt lehetne csinálni, már tuti gazdag lennék :))
18/18 anonim válasza:
Bár van egy sanda gyanúm, hogy vagy a kérdező 6 éves, akinek a szülei az út széli néniket azzal magyarázták meg, hogy ölelkeznek a bácsikkal, akik fizetnek ezért, vagy valami gondja van fejben, és egy 6 éves szintjén áll gondolkodásban, és nála az ölelkezés nem csak ölelgetést jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!