ElfBar betiltást jogosnak találjátok?
#10 én többször is hallottam már Zachert nyilatkozni a témával kapcsolatban, és még mindig nagyon nagy inkompetenciával beszél erről az egész mizériáról.
Addig még a növényi gricelin és propilén-glikol keveréke, ami 95-99%-át teszi ki a likvideknek - azt mondja rá hogy "vízgőzt" lélegez be amitől bevizesedik a tüdő... Szóval egyetemi oktatóként ekkora blődséget nyilatkozni... Akik benne vannak a témában mint én is (#6 vagyok) tudják hogy ezt a vízgőz dolgot csak azok mondják akiknek fogalmuk sincsen az egész vépelésről.
Én elvárnám, hogy közszereplóként és ex toxikológiai főorvosként ne nyilatkozzon már ekkora marhaságokat.
szintén Zacher Gábor:
"Szerinte nem az a legnagyobb baj vele, hogy "nem jó", hanem az, hogy "nem tudni, mi van benne", ezt kideríteni viszont mindössze egynapos feladat egy vegyész számára. Ha tudni lehetne, mi van benne, onnantól már az is világos lenne, melyik szervre milyen hatása van."
forrás: [link] (tudom, nem a legrelevánsabb a témában, de talán azt írják le, amit Zacher tényleg mondott)
#16 eddig is a szürkepiacról lehetett beszerezni, mivel nálunk nem lehet forgalmazni semmilyen nikotinnal előtöltött készülékeket.
Szóval nincs miről beszélni, mert amit nem lehet legálisan árulni azt már eleve feketén tudod csak eladni.
Viszont az, hogy a tesók 20-30-40 ezer (ki tudja hogy eredeti vagy sem) darabot simán berendeltek aztán terítették a fészbúkon meg az instán, de még az utcán is az rohadtul gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!