Ti jónak vagy túl szigorúnak találjátok a nem dohányzó tiltó törvényt?
Mivel a bagózás egy természetellenes és kifejezetten kellemetlen dolog a környezetre nézve, én inkább amellett vagyok, hogy minél inkább ki kellene tiltani, szorítani.
Amúgy meg világosan meg van fogalmazva, hogy hol lehet és hol nem. Tehát valószínű, hogy a büntetés is jogos volt.
Szerintem nagyon túlzás. Mintha köztörvényes bűnöző lenne a dohányos.
Soha ennyi csikk nem volt eldobálva, plusz gondoljatok bele, akármerre mennek a fiatalok, utcai dohányzást látnak. Holott régen bent elintézték.
A másik, amitől az agyam eldobom, hogy 18 év alatti nem mehet be dohányboltba. Magyarul hagyd kint a gyereket, ha be akarsz menni.
Ezt a törvényt is majd akkor szüntetik meg, ha tragédia lesz, mint a beláthatatlan üvegekből. (Biztosan emlékeztek, amikor megölték azt a szerencsétlen eladó nőt).
Szóval szerintem ez már Hányingerkeltő, amit művelnek. Bezzeg ittasan lehet biciklizni.
Én teljesen reálisnak tartom. Tehát kell itt gondolni a nem dohányzó emberekre is.
Én is cigizek, de soha nem esett nehezemre hogy ki kell mennem cigizni, vagy arrébb kell mennem 5métert, meg a kukáig sem fáj elsétálni.
Fuu gyűlölöm, amikor várok a buszra mondjuk és a parasztja mellettem ràgyújt. Tilos, megvan hány méterre gyújthatna rá.
Igenis legyenek tekintettel a nem dohányzókra és olyan helyen cigizzenek, ahol senkit nem zavarnak.
Az is csodás volt, amikor régen lehetett szórakozóhelyen cigizni és folyamatosan kiégettek a tömegben és okàdék szagom volt, mire hazamentem.
Buta, proli dolog a dohányzás és egyáltalán nem menő már.
Szerintem jól teszik, hogy szigorítjàk és büntetik azt, aki nem képes tiszteletben tartani másokat.
2-esnek írom.
Amikor a foút mellett mész, és szívod mások autójának a füstjét, az nem zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!