Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti jónak vagy túl szigorúnak...

Ti jónak vagy túl szigorúnak találjátok a nem dohányzó tiltó törvényt?

Figyelt kérdés
Múltkor ismerősömet a rendőrség és az ÁNTSZ együtt megbüntette 30 ezer Ft-ra mert az egyik vasútállomáson dohányzott a szabad ég alatt. De gondoljunk akár a kocsmákra vagy egyéb helyekre egyre kevesebb hegyen lehet dohányozni pl zárt térben is tilos már.
2019. jún. 26. 07:00
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Mivel a bagózás egy természetellenes és kifejezetten kellemetlen dolog a környezetre nézve, én inkább amellett vagyok, hogy minél inkább ki kellene tiltani, szorítani.

Amúgy meg világosan meg van fogalmazva, hogy hol lehet és hol nem. Tehát valószínű, hogy a büntetés is jogos volt.

2019. jún. 26. 07:09
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon jol tették, hogy megbüntették. Ez olyan, hogy nem dohányos létemre miert keljen mások cigi füstjét szívnom? Ilyen alapon leköphetem a dohányost ? Vagy belerúghatok? Vagy odafinghatok az orra alá? Mindenki legyen figyelemmel a dohanyossal. A bagósok miert nincsenek figyelemmel masokra ? Pld ha asztmás tartózkodik a közelében, annak a cigi füst nélkül is elég van elég baja.
2019. jún. 26. 07:16
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nagyon túlzás. Mintha köztörvényes bűnöző lenne a dohányos.

Soha ennyi csikk nem volt eldobálva, plusz gondoljatok bele, akármerre mennek a fiatalok, utcai dohányzást látnak. Holott régen bent elintézték.

A másik, amitől az agyam eldobom, hogy 18 év alatti nem mehet be dohányboltba. Magyarul hagyd kint a gyereket, ha be akarsz menni.

Ezt a törvényt is majd akkor szüntetik meg, ha tragédia lesz, mint a beláthatatlan üvegekből. (Biztosan emlékeztek, amikor megölték azt a szerencsétlen eladó nőt).

Szóval szerintem ez már Hányingerkeltő, amit művelnek. Bezzeg ittasan lehet biciklizni.

2019. jún. 26. 07:21
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
Na meg ez a 30 000 is vicc. Szabad levegőn volt, nem zárt térben, de még zárt térben is túlzás lenne 30 000 ft.
2019. jún. 26. 07:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen reálisnak tartom. Tehát kell itt gondolni a nem dohányzó emberekre is.

Én is cigizek, de soha nem esett nehezemre hogy ki kell mennem cigizni, vagy arrébb kell mennem 5métert, meg a kukáig sem fáj elsétálni.

2019. jún. 26. 07:29
 6/10 anonim ***** válasza:
#5-ös vagyok...még annyi hogy a büntetés összege amivel nem értek egyett. Azt túlzásnak találom. Meg addig nem.is lenne ba-szerintem- ha olyan helyen cigizik ahol esetleg senki nincs, és nem zavar vele senkit.
2019. jún. 26. 07:31
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Fuu gyűlölöm, amikor várok a buszra mondjuk és a parasztja mellettem ràgyújt. Tilos, megvan hány méterre gyújthatna rá.

Igenis legyenek tekintettel a nem dohányzókra és olyan helyen cigizzenek, ahol senkit nem zavarnak.

Az is csodás volt, amikor régen lehetett szórakozóhelyen cigizni és folyamatosan kiégettek a tömegben és okàdék szagom volt, mire hazamentem.

Buta, proli dolog a dohányzás és egyáltalán nem menő már.

Szerintem jól teszik, hogy szigorítjàk és büntetik azt, aki nem képes tiszteletben tartani másokat.

2019. jún. 26. 07:42
 8/10 anonim ***** válasza:
7# vagyok, szerintem az lenne a megoldás, hogy több dohányzó helyet kijelölni. Pl vasútàllomàson is legyen egy rész, ahol tudjanak dohányozni. Ahol nem zavarnak senkit.
2019. jún. 26. 07:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Én még elektromos cigivel is arréb szoktam állni, pedig annak aztán nincs rossz illata.
2019. jún. 26. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:

2-esnek írom.

Amikor a foút mellett mész, és szívod mások autójának a füstjét, az nem zavar?

2019. jún. 26. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!