Fiuk ti vonzónak találjátok ja egy lány dohányzik? (Mert én nagyon! ) Lányok mit gondoltok érröl?
Figyelt kérdés
Életkort és nemet is irjatok.
20/f
2018. máj. 9. 18:34
1/10 anonim válasza:
A dohányzás undorító, sajnos van olyan osztálytársam aki szerintem "menőnek" képzeli magát azért mert dohányzik.
17/L
3/10 Vadcica18 válasza:
Nem tartom magam rossz csajnak. Emellet vagány is vagyok. Rengetek tetoválás piercingek. Az a fekete kedvelő tüsarkus típus. De soha életembe nem gyujtottam rá. Undorodom attól ha valakinek a ruhájáról szájából ömlik a dohányszag. Párválasztásnál is sokat nyom alapba.
L/24
5/10 anonim válasza:
Hát persze! És elvárom, hogy szarjon be, ha meglát engem!
6/10 anonim válasza:
a dohányzás egy undorító szokás, ami mások egészségére is káros a sajátod mellett, ergó ebben semmi vonzó nincs. de ettől függetlenül nem leszek képmutató, ha valakiben igazán megfog valami, összejönnék vele attól függetlenül, hogy dohányzik. mondjuk más kérdés, hogy a gyerekeim apjának talán inkább nem ilyen férfit választanék, de a szerelem sok mindent felülír.
8/10 anonim válasza:
Mmmm! Nincs is annál dögösebb, mint ahogy elképzelme, ahogy a radioaktív szenny, ami a tüdejében lerakódik, elkezdi gyártani a ráksejteket.
9/10 anonim válasza:
Lehet csak azért, mert még fiatal vagyok, de szerintem a dohányzás lehet nagyon szexi, pl együtt cigizni a csajjal 16/f
10/10 anonim válasza:
36/F, 15 éves korom óta cigizek és kifejezetten örülök, hogy a feleségem is cigizik, legalább ebből nincs vita :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!