Fiúk ti visszataszítónak, gyarekesnek, vagy undorítónak találjátok ha egy lány így öltözik fel?
Figyelt kérdés
Szóval póló : kicsit buggyos felul szukitett , feher , nagyon pici szivecskekkel
Gatya: sima rovid farmer gatya , a szelen ket oldalt pici csipke kb 2 cm hosszan.
Es ami a legfontosabb : alacsony szaru rozsaszin vans cipo ... rozsaszin es emiatt aggodom nehogy lenezzenek emiatt.
Remelem sikerult ugy leirni hogy el tudjatok kepzelni , es hideg meleg valasz is johet.
Köszi a valaszokat :)
2017. máj. 29. 08:31
1/4 anonim válasza:
Nekem bejön ez az öltözék. Úgy 25-30 éves korig.
2/4 A kérdező kommentje:
Én csak 15 vagyok :)
2017. máj. 29. 08:48
3/4 anonim válasza:
Igy leirva nehez elkepzelni, amugy meg attol fugg jo e a csaj. Jo csaj -kis tulzassal- zsakban is jo, a ronda meg mindegy mit vesz fel.
4/4 anonim válasza:
Mér lenne baj?
Inkább, minthogy semmi se legyen rajta... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!