Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti miből merítetek energiát...

Ti miből merítetek energiát az élethez, hogyan találjátok meg a boldogságot?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok. Minden nap rossz a kedvem, fáradt vagyok, nem akarok csinálni semmit, és rengeteg negatív gondolatom van. Ha valamibe belekezdek, kín véghez vinni, nem vagyok elég kitartó és félek mindentől.

Nagyon sok rossz dolog ért az elmúlt pár évben, és szeretnék ebből kiutat,de nem tudom hol kezdjem el keresni.

A szüleimnek már meséltem erről, de őket nem érdekli, el vannak foglalva a saját dolgaikkal.

A baráti társaságom széthullott, mert mindannyian más egyetemre mentünk, távol egymástól, így rájuk sem számíthatok. Már az egyetemet is utálom, és a tanulás is nehéz ilyen depis korszakban.

Aki volt már hasonló helyzetben, miben találta meg a boldogságot, hogyan sikerült túllépni ezen?

Nagyon szeretnék normális életet élni, mert fiatal vagyok még, és rengeteg lehetőség mellett mentem el már így is.

Bármilyen segítséget szívesen fogadok. Viszont pszichológushoz nem szeretnék menni, de azon kívül meghallgatok mindent.

2018. márc. 3. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kutyám és macskám segít, egyébként őket leszámítva egyedül élek, és elég sok nehézség van az életemben, bár én már 40 éves vagyok.
2018. márc. 3. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
én sehogy
2018. márc. 3. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A boldogság azt jelenti,úgy élsz,ahogy akarsz,és nem úgy,ahogy elvárják.
2018. márc. 3. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Az összes országba el akarok utazni és semmitől nem félek,mert nem vagyok gyáva,aki nem mer kalandozni!
2018. márc. 3. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Leszarom mások véleményét, és úgy élem az életemet, ahogyan NEKEM és a kedvesemnek megfelel.

Emellett ha feszültebb vagyok, novellát írok, vagy a fanfictiont folytatom, esetleg macskás vdeókat nézek és/vagy énekelek.

Rengeteg energiát felemésztett, míg mások okoskodásával, beleugatásával foglalkoztam.

2018. márc. 4. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék energiát meríteni az élethez a mindennapokban. Nem fizikálisan vagyok kimerülve, mentálisan sem mindig, de egyszerűen abszolút nincs motivációm az életben semmihez. Amikor középiskolában tanultam akkor a tanuláshoz nem volt, most, hogy melózok, a munkához nincs. Barátaim nincsenek, párkapcsolatom nincs, nem sok minden tart engem ezen a világon...

24/F

2018. márc. 4. 17:24
 7/7 A kérdező kommentje:

#6: Nekem sincs, de úgy érzem ennyi idősen ez így nem normális dolog. Még előttünk lenne az élet, és ki kellene használni a lehetőségeket.

Csak nagyon nehéz elindulni ezen az úton.

2018. márc. 6. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!