Lipóma eltávolítása sebésszel? A többit,lejjebb találjátok! :)
Nos nekem hála Istennek egy kb 2-3 cm-es Lipómám van,pont a hajas fejbőröm közepén,meggondoltam magam,szeretném kivetetni a "biztonság okáért,(mert zavar fésülködés közben)
Ti milyen sebészeket ajánlotok?(Szegediekre) gondolok főképp?
Elvileg ingyenes a kimetszése,fizeti a Tb(bár ebben nem vagyok biztos)
A fejen nagyon veszélyesek az ilyenek.
Nem magán rendelésre akarok menni,mert az tényleg sokba kerül.
Amúgy nem fáj,puha,és kicsit betapintható.(De lényeg,az egészség,és az,hogy ne nőjenek újabbak)
Az a szerencsém,mint említettem,hogy csak 1 db van :)
Akár privát üzenetben,hozzászólásokban várom az értékes hozzászólókat! :)
Jó egészséget mindenkinek+jó éjszakát! :)
Sajnos én rokkant nyugdíjas vagyok,+a családom is..Taj kártyája minden rokkant nyugdijasnak van.
A közgyógy tajkártya meg többre jogosít,mint egy általános taj kártya.
Kedvezményesen,vagy térités mentesen kaphatok gyógyszereket,vagy gyógyászati segéd eszközöket.
Köszönöm szépen mindenkinek,aki válaszol :)
Szia,köszi,hogy írtál! :)
Nos nekem hála Istennek egy kb 2-3 cm-es Lipómám van,pont a hajas fejbőröm közepén,meggondoltam magam,szeretném kivetetni a "biztonság okáért,(mert zavar fésülködés közben)
Nem látta még bőrgyógyász,de Orvos látta már,ez sajnos tényleg Lipóma,és csak sebészeti műtéttel lehet eltávolítani...(elvileg,vagy nem tudom,mert nekem még sohasem volt ilyen műtétem)
1-3-5 válaszoló te nem csak Szegeden nem vagy jártas, a témában sem.
Majd ha ,már 5 öt eltávolitottak volna nálad is ,nagyon jól tudnád hogy megy ennek a folyamata. A bőrgyógyász ,testen kívűli bőr betegségekkel foglalkozik.Az ilyen zsir daganatokat az általános sebész távolitja el,előzetes konzultáció után .Az is előfordulhat,hogy más területen szakosodott sebészt is be kell vonni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!