Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a logika abban, hogy 18...

Mi a logika abban, hogy 18 pluszossá tesznek egy kamaszoldalt?

Figyelt kérdés
Éppen egy tiniknek való internetes oldalt olvastam. Meg akartam nézni a szex kategóriát, de 18 pluszos volt. Nem értem, a kamaszok nagy része 18 alatti, és nyilván nekik szánták azokat a témákat, akkor miért kell lekorlátozni?

2022. jún. 17. 08:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az oldal régebbi de az új gyermekvédelmi szabályozások miatt muszáj a 18-as karikát kirakni.
2022. jún. 17. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon jó kérdés!!!

Nekem is többször eszembe jut, hogy 14 év a beleegyezési korhatár, de 18 év alatt nem kérdezhet pl. szexkategóriában.... és csodálkozunk, hogy ennyi tini lesz terhes. (tudom, hogy törvény írja elő és nem az üzemeltető hozta ezt a szabályt)

Tipikus példája: Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.

2022. jún. 17. 09:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Így van, 2-es...

Nemrég láttam erről jó cikket, valami olyasmi volt a címe, hogy ,,csinálhatják, de nem tanulhatnak róla".

2022. jún. 17. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Gdpr és egyéb törvényi f'szság miatt
2022. jún. 18. 06:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már menstruációról szóló cikket is találtam 18+-osként...
2022. jún. 18. 07:44
 6/6 Fsms ***** válasza:
semmi. ha akarja megnézi a youtubon.
2022. júl. 21. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!