Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem nagyon...

Ez csak szerintem nagyon hülye logika?

Figyelt kérdés

Anyósom megsértődött rám, mert nem akarok több gyereket szülni. Van már egy, 11 hónapos. Imádom, nem bántam meg, élete végéig támogatni fogom mindenben, ő az én kincsem. DE! Számomra nagyon fontos az, hogy mindig rend legyen itthon, hogy fel legyen porszívózva, mosva, minden alvásakor teljesen rendberakom a játékait, mert az én szememnek és lelkemnek kell a rend érzése. Úgymond szeretek takarítani, és ha nincs rend és tisztaság, nem érzem jól magam. Emellett nagyon fontos nekem a testmozgás, szeretek egészségesen kinézni és érezni magam. Egy 11 hónapos baba arra világított rá, hogy mindezt nem tudnám csinálni még egy vagy kettő vagy három gyerek mellett... Így is nehéz mellette. Ezért döntöttünk úgy, hogy marad egyke a lányunk. Mindenkinek fontos, hogy anya, apa, gyerek jól érezze magát.

Na most erre az anyósom, aki négy gyereket szült, felàldozott az életéből 20 évet (ő mondta így!), egyszer azt is mondta, hogy öngyilkos akart lenni, mert a férje nem engedte, hogy dolgozzon, és egész nap egyedül volt a gyerekekkel 20 évig, teljesen depressziós volt, na ő mondta nekem, hogy önző vagyok, hogy nem szülök több gyereket! És hogy egy gyerek után ő is úgy nézne ki, mint én, és nem lenne így elhízva (nem is tudom hogy miért hozta ezt fel, nekem nem kell magyarázkodnia szerintem...). Szóval, most meg van sértődve, mert egyelőre én vagyok az egyetlen a családban, aki unokát tud neki szülni... 🤦‍♀️ Hogy lenne már valami önzőség egy meg sem tervezett, meg sem szült gyerekkel szemben??

2021. jan. 14. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ne foglalkozz vele. Ez első sorban a te döntésed és másod sorban a férjed és a te közös elhatározásának kell lenni, senki másnak nincsen köze hozzá.
2021. jan. 14. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Ne foglalkozz vele 🤷🏼‍♀️
2021. jan. 14. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd rá. Majd lenyugszik. Igazából semmi köze hozzá, hogy ti hány gyereket akartok.
2021. jan. 14. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Mi köze van hozza? Semmi.
2021. jan. 14. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Nincs köze hozzá szerintem. Nekem is mindig mondta mikor jön a másik. Nekem két gyerekem van egy iskolás és egy 5 hónapos. Én is folyamatosan rendezgetek, pakolok, takarítok ugyanúgy. De ő már a harmadikat erőlteti. Mondtam neki, hogy nekem így tökéletes. Egy fiú és egy lány. Pedig neki is négy gyereke volt és milyen jó nagy a család. Erre mondtam, hogy köszönjük szépen pont 3 szobás házunk van elvagyunk mi így. Ne hallgass másra soha. Ha így érzitek akkor másra ne hallgass.
2021. jan. 14. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarja, hogy ha neki szar volt, nehigy már neked jobb legyen. Tipikus. Nem tudsz vele mit csinálni, mert ez nem racionális, nem a logika mentén csinálja. Ignoráld.
2021. jan. 14. 17:13
 7/7 anonim válasza:
Mit szól bele a nyugger?
2021. jan. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!