A 6 évesek mekkora eséllyel találják ki hogy szülőtől az ajándék, abban az esetben ha még hisz a télapóban?
Vettem neki összeszerelös játékot("àramos"jatek azaz ha jol szereled össze vilàgit,(amugy elemes jàtek 6.évtöl) egy kis mandarin, kindertojàs, mini telapo figura mellé.
Csak epp multkor is vettem nekibegy kicsi összeszerelös jatekot amit még mi sem tudtunk összeszerelni annyira apro alkatrészes es gondolom mert olcso volt), ki sem lehet belöle rakni a dobozom szereplö autot. Szoval csalodàs volt de azert örömmel csavarozgatja ma is, csak ugy random màr ill sajàt kis fantàziàja szerint(nem a dobozon levö auto a cél.)
De most azon gondolkodtam el, ha meglàtja hogy ez is szerelös, nem e összeteszi a képet, hogy én vettem!
* ja es hihetetlen de SEHOL nem kaptam eddig mikulàs zacskot. Disztasakok meg nem olyan "mikulàsosak".
Es az itthoni csillogo magasfényü papirba csomagolnàm(arany), viszont ugyanilyenbe kapott multkor ajándékot névnapra (itthoni magasfényü csillogo csomagolàsba, csak az piros volt)
Amugy van esze a gyerekemnek, azaz sokmindenre ràjön, màr abban a korban van, es igy teljesen el vagyok bizonytalanodva.
Vagy ne is a telapo nevében adjam oda?
Szoval csizmàba elég a mandarin kindertojàs és pici mikulàs bàbu?(felràzod es hull benne a ho)
A kisfiadat te ismered legjobban, de szerintem az is kérdés, hogy te mit szeretnél? Meddig "hozza a Mikulás" az ajándékot? Ne felejtsd el, jövőre iskolás lesz, nehogy valami jószándeku nagyobb gyerek 2 mondattal összetörje a lelkét, hogy nincs is Mikulás...
Ez lehetne pl jó alkalom arra, hogy finoman átvezesd a Mikulás sztorit a valóságra.
Vagyis, mondjuk a csizmába mehet a finomság, a mandarin meg a kis figura, ahogy a Télapó hozza... es amikor éppen örül neki, akkor mosolyogva mellé teszed az összeszerelős játékot, hogy te úgy gondoltad, ennek is örülne, és jó kisfiú volt, ezért kicsit kiegészíted a Mikulás ajándékát.
Innen kisebb lesz a trauma talán, ha egyszer rájön, hogy voltaképpen nem csak kiegészítetted, hanem az egész a te műved. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!