Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért feltudnak jelenteni ?...

Ezért feltudnak jelenteni ? részletek bent

Figyelt kérdés
Hirdettem egy videókártyát megbeszéltük hogy elfogom neki küldeni hétfőn de végül nem küldtem el hanem vissza fizettem neki a 305-ezer forintot amit előre elutalt nekem . Ezt jeleztem is neki hogy vissza utaltam a pénzt mert nem tudom elküldeni a kártyát . Erre ő azt írta nekem hogy fel fog jelenteni mert ez bezsebelés és én a pénzért megforgattam és emiatt fel fog jelenteni a rendőrségen . Most akkor mire számítsak ?
2022. jún. 14. 09:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Maximum az utalás kezelési költsége lett minusz neki.

Amúgy inkorrekt visszamondani egy meghírdetett és már kifizetett terméket.

Én is haragudnék rád.

Ám nekem sántít ez a sztori.

Megadtad a banki adataidat utaláshoz, majd mégse adod neki az odaígért cuccot.

Biztos, hogy visszakapta a pénzt?

Ha igen:

Minek adtad meg az adataidat az utaláshoz?

Ha nem fizetted vissza, akkor viszont bajban vagy.

2022. jún. 14. 12:19
 12/27 A kérdező kommentje:
#11 vissza lett neki utalva amit le is írt hogy vissza kapta üzenetben . Részemről nem jött létre az eladás mert közben meg gondoltam magam és még sem veszek másikat . Részben ennyi . Tudom én is hibás vagyok hogy le mondtam de szó nem volt átverésről .
2022. jún. 14. 12:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag nem lesz ennek következménye.

Erkölcsileg viszont inkorrekt voltál. Csakis akkor árulj valamit, ha valóban el is akarod azt adni.

2022. jún. 14. 12:57
 14/27 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk, vissza kéne utald a tranzakciós díjat is, több ezer forintnyi kárt okoztál neki
2022. jún. 14. 20:57
 15/27 anonim ***** válasza:

#14. Én cibes vagyok pl. Ha telefonról utalok, egy vasba se kerül.

Először bizonyítsa. Aztán követlejen.

De azzal egyet értek, hogy inkorrektség.

2022. jún. 14. 21:19
 16/27 anonim ***** válasza:

“14. Én cibes vagyok pl. Ha telefonról utalok, egy vasba se kerül.”

tranzakciós díjad neked is van. Cibeskènt is, van ott pàr szàmlàm

2022. jún. 15. 00:07
 17/27 anonim ***** válasza:
Mégis mennyi ideig volt nálad a pénze, hogy meg tudtad forgatni?
2022. jún. 15. 08:21
 18/27 anonim ***** válasza:

Miután ő kifizette, azzal az ügylet lezárult. Onnantól ő a tulajdonos, nem te. Miért nem tudtad elküldeni neki? Milyen elfogadható okot tudsz mondani?

Ezért feljelenthet. A pénz megforgatásáért nem.

2022. jún. 15. 09:23
 19/27 A kérdező kommentje:

# 17 5 napig volt nálam a pénze de nem tudom milyen megforgatásról beszél :D igazából nem is értettem .

#18. Szimplán csak meg gondoltam magam és még sem adom el . Amit le is írtam neki hogy még sem adom el . Most ha ezért fel jelent akkor nem tudok mit csinálni .

2022. jún. 15. 10:41
 20/27 anonim ***** válasza:
Hát, ez nem így működik. Meggondolni az előtt tudod magad jogszerűen, mielőtt az eladás megtörtént. Utána már egy kötelességed van, a vásárolt dolgot eljuttatni. Hogy mit csináltál a pénzével (ha jól értem egy nap alatt), ahhoz semmi köze.
2022. jún. 15. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!