Ha valaki késsel megtámad, akkor gumilövedékes pisztollyal szétlőhetem? A Btk arányos védekezésről ír. Igaz tilos gumilövedékest viselni, de ő késsel simán kinyír.
Aberrált a gondokozásod. Beteg és aljas.
Védheted magad, de a másik emberi lényt tiszteletben tartva. Te pedig valahol félrementél mőár a kérdéseddel is.
2.
Aljas vagyok mert nem hagyom magam késsel szíven szúrni?
Amikor azt írom, aberrált és beteg a gondolkodásod, akkor komolyan azt gondolom, pszichológiai eset vagy. Rengeteg bántást és helytelen nevelést kaptál kiskorodban, és ez a személyiségeden komoly nyomot hagyott.
Foglalkozhatnál a felvetésemmel, mert vag yteljes elmezavar, vagy böri lesz a vége, ha nem hagyod abba az üldözési mániás aljas "lelőhetem-e a másikat" dolgot.
Tényleg keress meg egy jó pszichiátert..
Az orbán kormány ugyan rengeteg pénzt vont el az egészségügytől, de a hozzád hasonló aberráltakkal kiemelten fognak foglalkozni.
5.
Az USA-ban simán lelövik a zsaruk a késes támadót.
Nyiss a világ felés és nem leszel ilyen visszamaradott.
"Az USA-ban simán lelövik a zsaruk a késes támadót."
Nem csak ott. Az élet ellen irányuló támadást a világ valamennyi országában élet kioltásával is lehet hárítani.
"Kérdező, te is zsaru vagy?"
Ha az lenne, csak annyi a különbség hogy neki kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!