Van joga beperelni ennek a cégnek rágalmazásért?
Egy nyereményjátékot szervezett egy nyaralókkal kapcsolatos cég. Amikor letelt a határidő törölték a posztot, nyertes hírdetés sem volt. Tavaly ugyan ezt csinálták, de most számon kértem őket. Kommentben kérdeztem meg, egy másik posztnál, hogy mi a szitu + mondtam, hogy tavaly ugyan ezt csinálták és számomra ez hiteltelen és undorító. Erre törölték a kommentben és kaptam egy üzenetet ezzel a szöveggel: “A levele teljesen alaptalan és felháborító! A tavalyi nyereményjatékunk nyertese idén tavasszal nyaralta le a nyereményét. Az, hogy a tulajdonos több száz ezres pihenést ajánl fel a saját költségére az szimplán jóindulat és kedvesség. Miután sokan el sem olvassák meddig tart, es mivel már kisorsoltuk & levélben tájékoztattuk a nyertest , ahogy tavaly is, ezután levesszük mert nem releváns és sokan játszanak azutàn is. Senkinek nem tartozunk elszámolással a saját felajánlásunkkal kapcsolatban. Főleg számonkérő & rágalmazó kommenteket sem fogadunk. A továbbiakban jogi képviseletünk keresni fogja, amennyiben jogi útra tereljük a rágalmazását. Továbbiakban elhatárolódunk öntől.”
Erre ezt írtam vissza, de már nem kapták meg mivel letiltottak : “ Jó napot. Gratulálok a hangnemhez, miért nem kommentben tették ezt meg, hogy lássa a világ milyen stílust képvisel az önök cége? Jogi képviselet keresni fog? 😂 egész nyugodtan keressen. Azért ezt nem úgy kéne beállítani, hogy nagy jó indulat és kedvesség a felajánlás, hiszen több ezer like-ot illetve követőt nyernek, ami a későbbiekben plussz bevétel. Tehát a minimum, hogy annyival megtisztelik a közönséget, hogy kihírdetik a nyertest. Ilyen ócska dumát még életemben nem hallottam, hogy ezért törlik le. Más cégek miért tudják kezelni ezt? Oda írják, hogy lezárult és kész, vagy csinálnak egy új posztot a nyertessel. Nem kell ehhez nagy tudomány, csak ennyit kértem, hogy ne nézzék már madárnak a népet.”
Én viszem túlzásba a felháborodást?
Melyik cég? Nyugodtan írd ki ide...
Tuti, hogy valami zavarosban halászó sumák....
Ez ilyen instagramos szar akar lenni?
Mert azoknak a 99%-a kamu. Egyébként meg be ne dőlj ennek a piti dumának, hogy "A továbbiakban jogi képviseletünk keresni fogja, amennyiben jogi útra tereljük a rágalmazását." - még fogalmazni sem tudnak.
5: köszi szépen. Soha nem hallottam róluk...
De majd utánaolvasok...
Azt hittem, hogy a csaló üdülésijogos kócerájokhoz tartozó cég lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!