Akit VV FANNI gyilkosságával vádolnak, azért nincs előzetesben, mert nincs teljes garancia rá, hogy ől ölte meg a vv Fannit?
A vád nyereségvágyból elkövetett emberölés, amiért mindenki előzetesbe kerűl. Arra gondolok, hogy lehet azért nem merik becsukni előzetebe, mert ha a végén kiderűl, hogy ártatlan, és előzetesben volt, abbol marha nagy baj lesz.
Van ebben valami igazság?
Engem nagyon felháborított ez az eset és vártam, hogy elítéljék.
Az nekem is eszembe jutott, hogy volt segítsége valamilyen módon az eltüntetésben. De a poligráfos vizsgálat nem azt mutatta ki, hogy a Dunába dobhatta a testet? Nagy rejtély...
Lehet rosszul tudom de az Erika nevű nővel kapcsolatban is mondták, hogy többet tudhat mint amit mond...
Az az igazán nagy baj, hogy bármi történhet, ezt az életet nem tudja semmi visszaadni. Mégis azt gondolom, hogy van értelme a nyomozásnak és a büntetésnek a család miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!