Akit VV FANNI gyilkosságával vádolnak, azért nincs előzetesben, mert nincs teljes garancia rá, hogy ől ölte meg a vv Fannit?
A vád nyereségvágyból elkövetett emberölés, amiért mindenki előzetesbe kerűl. Arra gondolok, hogy lehet azért nem merik becsukni előzetebe, mert ha a végén kiderűl, hogy ártatlan, és előzetesben volt, abbol marha nagy baj lesz.
Van ebben valami igazság?
Kérdező, VV Fanni gyilkosa nem 25 évet kapott, hanem életfogytiglani szabadságvesztést, melynek során 25 év múlva (az előzetesben és házi őrizetben töltött évekkel együtt kb. 22 év múlva) vizsgálhatják felül a feltételes szabadságra bocsáthatóságát. Azt sem értem, hogy jött ki neked a 15 év múlva lesz 50 éves számításod. Az ipse Fanni megölése idején volt 35 éves, ma már 40 éves. Legkorábban kb. 62 évesen szabadulhat a fegyházból. Egyébként meg életfogytiglani szabadságvesztésből még soha, senki nem szabadult Magyarországon. Bene László majdnem szabadult, de végül ott is minden lehetséges felülvizsgálat során elutasítják a feltételes szabadságra bocsátását valami apró okra hivatkozva.
Egyébként számomra nagyon nonszensz a te hozzáállásod ehhez az ügyhöz. Te nem ítélted volna el, mivel nincsen holttest, de ha már el is ítélték életfogytiglani fegyházra, a másodfokig hadd legyen háziőrizetben, amúgy "fiatal még, 50 évesen szabadulhat, előtte áll az élet"... Vágod, hogy ez az ipse EMBERT ÖLT és itt nem ő az áldozat, hanem egy 24 éves lány? Volt amilyen volt, de előtte tényleg ott állt még minden. Mivel tőle elvette az életét, remélem, hogy ő is élete utolsó napjáig meglakol bent a sitten.
Nagyjából fél év múlva a Fővárosi Ítélőtáblán, legkorábban januárban vagy kora tavasszal.
Nagyon alapos bizonyítási eljárást folytatott le a Fővárosi Törvényszék, így szerintem már csak perbeszédekre és ítélethirdetésre lehet számítani újfent VV Fanni ügyében. Minden elfogultság nélkül, de voltam az ítélethirdetésen és három órán keresztül sorolta a bírónő a bizonyítékokat. 99,9%, hogy marad jogerősen az életfogytiglan.
Megnyugtató, hogy így alakult. Tényleg jó példa arra, hogy holttest nélkül is megkaphatja valaki a büntetését. Így lenne jó minden esetben. Hát mit gondolt már amikor úgy döntött, hogy megöl egy lányt? Azt tudom még elképzelni hogy nem akarta megölni, csak "így alakult". De ez nem lehet kifogás.
Ami külön undorító, hogy a szülőknek (ha már elvette a lányukat) nem adja meg azt a békét, hogy megmondja mit tett vele. Joguk lenne tudni. Borzalmas lehet úgy élni, hogy ennyi kérdésük van. És van valaki aki önként akart rendelkezni egy életről és még most is azt érzi hogy nem köteles elmondani. Látszik hogy semmi együttérzés. Kegyetlen, végtelenül.
Utolsó, nagyon köszönöm a soraidat! Szerintem sajnos már soha nem fog kiderülni, hogy pontosan mi történt a lakásban és hogy hol van a holttest rejtekhelye, mivel az a féreg a jogerős ítélet után is még Strasbourgig is el fog menni, hogy hátha esetleg megússza az évtizedes elzárást. Küzd az a hányingerkeltő alak a nyomorult életéért a végsőkig, miközben Fanninak ő nem kegyelmezett és elvette az életét.
Valóban megnyugtató, hogy fel tudtak építeni egy ügyet és meg tudták büntetni a gyilkost az áldozat holtteste nélkül. Viszont a későbbiekben nem hiszem, hogy sikerül még egy holttest nélküli ügyben ilyen eredményt produkálni. Itt minden egybevágott:
Fanni az utolsó vendég távozása után és a vádlott érkezése előtti percekben sms-ezett, tehát biztosan nem volt öntudatlan állapotban amikor megérkezett az ipse; a vádlott érkezése után egy órával az édesanyja már nem érte el telefonon; két órával az érkezését követően a kamera rögzítette ahogy a kezében cipelte Fanni holttestét, majd előbb a bérelt autó hátsó ülésére fektette, tíz-tizenöt perc múlva pedig már egy oszkár utast vett fel nem messze, Fanni pedig akkorra már nem volt ott; másnap délután pedig az autó csomagtartójából minimum egy liternyi vérét mosták ki a kölcsönzőben -> tehát a kivérzett, halott lány ott hevert az út közben.
Szerintem egyébként nem a Duna volt a sírja szegény lánynak, hanem időközben autót cserélt a nagybátyjával és a nagybácsi autózott a Duna felé, amíg B. László egy erdőben elásta szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!