Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szomszédom az én lakások...

Szomszédom az én lakások képeivel hirdeti az övét. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

A 2 lakás ugyanakkora. Mindkettö kertkapcsolatos. A miénk teljes körben felújított, a kertben medence van, gyepszönyeg, stb. Náluk semmi sincs felújítva, minden ugyanúgy van mint 2002-ben, a kert is gazos, gondozatlan.

Eleinte a saját képeikkel hirdették, majd valami ötlettöl vezérelve kicserélték a képeket a mi lakásunkéra (1 éve mi is hirdettük, de meggondoltuk magunkat). A sok szöveg után oda van írva zárójelben, hogy a képek illusztrációk, de ez így nem fair és törvénytelen is szerintem!. A hirdetésbe kiírták a ház pontos címét is és a vevöik hozzánk kopognak, fogják magukat és bejönnek az udvarunkra, mert ez itt egy eladó lakás és jöttek megnézni. Állítólag a szomszéd mondja nekik telefonon, hogy amíg nem érnek ide, nyugodtan menjenek be az udvarra (itthagyott egy kulcsot a kapuhoz egy számzáras dobozban ami a kerítéshez van láncolva) Persze a képek miatt azt hiszik a mi lakásunk az eladó és itt lófrálnak nálunk vadidegenek, kopognak, belesnek az ablakon, stb.

Mit tudok tenni? Már szóltam a szomszédnak de hiába. Elköltözött innen, csak a lakást jár bemutatni. Már nem is köszön senkinek, bármit mondok neki, mintha nem hallaná meg.

Nem tudom ennek mi értelme? Aki a képek alapján eljön megnézni egy felújított, rendezett lakást, azt miért érdekelné egy lepusztult, gazos? Milyen reklámfogás ez? Hol tudok ez ellen tenni valamit?

2022. máj. 23. 08:26
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem vált be, birkák az emberek! El se olvassák a táblákat, vakon elmennek mellette. Azt csinálom, hogy megmondom az igazat. Kimegyek és elmagyarázom a dolgot. Így eladni biztos nem fogja a szrját de már nem érdekel. Elüldözöm a francba a vevőit. Az ingatlanosát is elküldtem, menjen a francba. Őt be is jelentettem a hatóságoknál. A jegyzőnél is voltam már, valamint az oldal üzemeltetőinek is küldtünk ügyvédi felszólítást. A hirdetés még fent van!
2022. jún. 22. 07:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Durva A levélszekrényre, ahol a kulcs van, kiragaszthatsz tényközlést, talán azt elolvasnák
2022. jún. 22. 07:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Vágd le a számzáras kulcsos dobozt a kerítésről, és tedd el megőrzésre. Ha érte jön, visszaadod neki. Ha újra felteszi, újra levágod.
2022. jún. 22. 07:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Magára a számzáras dobozra ragassz egy cetlit, hogy "Fontos! Mielőtt kiveszi a kulcsot, olvassa el a mellékelt információt!", és mellé teszed a táblát, amin leírod, hogy melyik a hirdetett ingatlan, és hogy megtévesztő a hirdetés.
2022. jún. 22. 08:03
 25/25 anonim ***** válasza:
A dobozt ne vágd le, mert az más tulajdnona, azért még ő jelenthet fel, függetlenül attól, hogy ő mit csinál. De odaragaszthatsz valami tájékoztatót.
2022. jún. 22. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!