Szomszédom az én lakások képeivel hirdeti az övét. Mit tudok tenni?
A 2 lakás ugyanakkora. Mindkettö kertkapcsolatos. A miénk teljes körben felújított, a kertben medence van, gyepszönyeg, stb. Náluk semmi sincs felújítva, minden ugyanúgy van mint 2002-ben, a kert is gazos, gondozatlan.
Eleinte a saját képeikkel hirdették, majd valami ötlettöl vezérelve kicserélték a képeket a mi lakásunkéra (1 éve mi is hirdettük, de meggondoltuk magunkat). A sok szöveg után oda van írva zárójelben, hogy a képek illusztrációk, de ez így nem fair és törvénytelen is szerintem!. A hirdetésbe kiírták a ház pontos címét is és a vevöik hozzánk kopognak, fogják magukat és bejönnek az udvarunkra, mert ez itt egy eladó lakás és jöttek megnézni. Állítólag a szomszéd mondja nekik telefonon, hogy amíg nem érnek ide, nyugodtan menjenek be az udvarra (itthagyott egy kulcsot a kapuhoz egy számzáras dobozban ami a kerítéshez van láncolva) Persze a képek miatt azt hiszik a mi lakásunk az eladó és itt lófrálnak nálunk vadidegenek, kopognak, belesnek az ablakon, stb.
Mit tudok tenni? Már szóltam a szomszédnak de hiába. Elköltözött innen, csak a lakást jár bemutatni. Már nem is köszön senkinek, bármit mondok neki, mintha nem hallaná meg.
Nem tudom ennek mi értelme? Aki a képek alapján eljön megnézni egy felújított, rendezett lakást, azt miért érdekelné egy lepusztult, gazos? Milyen reklámfogás ez? Hol tudok ez ellen tenni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!