Ez komolyan legális szerződés lenne?
Még korábban bizonyos okokból a barátnőm nevére írattam valamit, elég nagy értékről van szó. Azóta szakítottunk, és nagyon csúnyán váltunk el. Sajnos én rontottam el a dolgokat, és teljes joggal dühös rám, viszont emiatt "igényt tart" arra, amit a nevére írattunk. Azt mondta, hogy úgy meg akar alázni, ahogy én megaláztam őt a tetteimmel; szóval kötünk egy szerződést, hogy amennyiben sikerül felhíznom a mostani súlyom duplájára, akkor visszakapom a tulajdonom. Elvileg beszélt ügyvéddel, és teljesen megoldható írni egy olyan szerződést, amiben kikötjük, hogy ha elérek x kilót, akkor átruházza rám ezt a bizonyos valamit.
Ez most komolyan legális lenne, vagy csak szórakozik ezzel, hogy egy ügyvéd ilyet mondott?
Te vagy az a diáklány aki az osztálytársával fogadott h hízik x kg-t?
Ha igen szerencséd van,18 év alatt nem köthetsz szerződést.
Amúgy sztem ez érvénytelen szerződés lenne,mivel ennyi plussz súlynak egészségkárosító következménye van.
Ne tedd, az egészséged egyáltalán nem ér annyit, nagyon nagy kincs, nehogy engedj neki, én semennyi pénzért nem tenném tönkre.
Aztán az egészséged helyrehozására rákölthetsz kétszerannyit, vagy többszörannyit, ha egyáltalán sikerül még helyrehozni, és rengeteg időt és energiát.
Te megbíztál benne, ráírattad, ez nagylelkű volt, ő rondán visszaélt ezzel, elbukott az élet iskolájában, a tisztesség ismeretlen számára.
Legjobb megválni az ilyentől, ne függj tőle, az új, független életet én minél hamarabb elkezdeném.
Sok sikert és erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!