Ez komolyan legális szerződés lenne?
Még korábban bizonyos okokból a barátnőm nevére írattam valamit, elég nagy értékről van szó. Azóta szakítottunk, és nagyon csúnyán váltunk el. Sajnos én rontottam el a dolgokat, és teljes joggal dühös rám, viszont emiatt "igényt tart" arra, amit a nevére írattunk. Azt mondta, hogy úgy meg akar alázni, ahogy én megaláztam őt a tetteimmel; szóval kötünk egy szerződést, hogy amennyiben sikerül felhíznom a mostani súlyom duplájára, akkor visszakapom a tulajdonom. Elvileg beszélt ügyvéddel, és teljesen megoldható írni egy olyan szerződést, amiben kikötjük, hogy ha elérek x kilót, akkor átruházza rám ezt a bizonyos valamit.
Ez most komolyan legális lenne, vagy csak szórakozik ezzel, hogy egy ügyvéd ilyet mondott?
Alázd meg azzal, hogy továbblépsz és nem süllyedsz le a szintjére.
A tárgyak szart se érnek, az egészség minden.
#1: nem szeretném részletezni, de elég nagy érték ahhoz, hogy ha egy (saját) ügyvéd szerint is okés a dolog, akkor belemenjek... legális és visszavonhatatlan módon került hozzá sajnos
#4: nehezen. 76 vagyok most, szóval 152-t akar beleírni
Kérdező, azért kérdeztem a részleteket, mert gondoltam, javaslok valamit visszaszerzésre, de ha nem, akkor nem.
Amúgy nem legális ilyen szerződést kötni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!