6 hónapnyi TB tartozás esetén?
Figyelt kérdés
Tehát fél évnél régebbi TB tartozás esetén megszüntetik a taj kártyám, eddig világos. Viszont akkor a továbbiakban nem növekszik a tartozásom összege a következő hónapokban? Megáll 51.000 forintnál?
Köszönöm ha valaki tudna erre válaszolni.
2022. máj. 14. 18:32
11/13 anonim válasza:
#11 Jegybanki alapkamathoz van kötve, ami éveken át piszkosul alacsony volt, most meg nem az.
12/13 anonim válasza:
Én most tartok 552 ezer forintnál amit követelnek öt év után, hiába mondtam nekik hogy úgy nem voltam dokinál hogy nem is ismertem a háziorvosom és akkoriban küldtek egy levelet hogy nincs TB-m mert nem fizetem. És én ezzel le is tudtam mert úgyis magán fogorvoshoz jártam és a labor UH-t is magánban fizettem. Erre most vissza akarok menni hogy oké fizetni szeretném az államit és az arcodba mutatták a fél millás hátralékot. De az az érdekes hogy a nav szerint fél millió, a neak szerint pedig kétszáz ezer. Szóval akkora fejetlenség van hogy őrület. Nem hogy kérnék azt a hat hónapot 57 ezret és csókolom.
13/13 anonim válasza:
#12 Lényegtelen.Ha sosem mész orvoshoz úgy éled le az életed akkor is fizetni kell, mert ez egy adó.
Ha pl. kötelező építményadót fizetned, hiába mondod, hogy te nem is használod az ingatlanod, akkor is fizetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!