Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Más számlájára ment a fizum...

Más számlájára ment a fizum ès nem adják meg. Tudok valamit tenni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 20:24
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, olyan mint ha magad ellen érvelnél. Ez miért jó neked? Szereted olvasni, hogy lúzer vagy?
2022. máj. 8. 10:57
 52/59 A kérdező kommentje:
Nem,csak az volt a kerdes,hogy tudok-e valamit tenni aminek lenne eredmènye,èrtelme,de ha nem tudom bizonyítani akkor nem.Szóval èrtelme nem lenne sok èvekig akár ezzel foglalkozni nem?
2022. máj. 8. 11:05
 53/59 krwkco ***** válasza:
100%

#kérdező

"Nem tudom bizonyítani, hogy ki mit költött."

Nem csak, hogy nem tudod bizonyítani, de több kérdésem ellenére nem válaszoltál arra sem, hogy egyáltalán tudod-e hogy mennyit költöttél?

2022. máj. 8. 12:19
 54/59 A kérdező kommentje:
+-50-100e különbsèggel igen.
2022. máj. 8. 13:56
 55/59 krwkco ***** válasza:
100%

"+-50-100e különbsèggel igen."

Akkor, ahogy a 15-ös hozzászólásban javasoltam, töltsd ki az alábbi nyomtatványt a legkisebb összegre, nyomtasd ki és mutasd meg a számlatulajdonosnak. Mond meg, hogy egy közjegyzőnél fizetési meghagyást fogsz kérni, aki 15 nap alatt behajtja rajta az összeget. (Ez nem igaz, de ha a számlatulajdonos is csak annyira okos, mint Te, akkor hathat.)

Ha azt mondja, hogy ez nem így megy, akkor mond meg, hogy ezután automatikusan elindul majd egy per. És téged nem érdekel, hogy meddig húzódik, mert a tartozásra kamatot kapsz és a költségeket is ő fogja fizetni. Ez egy blöff, de nem kerül sok erőfeszítésbe.

[link]

[link]

[link]

És ahogy korábban is írtam, ha még van netes hozzáférésed, akkor töltsd le a pénzforgalmat arról az időszakról, amig a pénzed nála volt.

2022. máj. 8. 14:22
 56/59 A kérdező kommentje:
Ha meg szüntette a számlát?Az mèg vissza kèrhető/lekèrdezhető ?
2022. máj. 8. 16:29
 57/59 krwkco ***** válasza:
100%

Működik a jelszavad? Ha nem, akkor Te nem tudod visszakérdezni.

A bank letárolja az adatokat, tehát aki illetékes, még évekig megkaphatja a listát.

2022. máj. 8. 18:03
 58/59 anonim ***** válasza:
60%
Áruld már el, mivel foglalkozol?
2022. máj. 8. 18:47
 59/59 A kérdező kommentje:
Èpítő ipari segedmunkas vállalkozó.
2022. máj. 8. 18:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!