Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Más számlájára ment a fizum...

Más számlájára ment a fizum ès nem adják meg. Tudok valamit tenni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 20:24
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy értelmeztem, hogy rossz számlaszámra utalták az összeget.

2022. máj. 3. 21:02
 12/59 anonim ***** válasza:
100%

"Én úgy értelmeztem, hogy rossz számlaszámra utalták az összeget."

Nem, a kérdező kommentje alapján a cég jó helyre, a kérdező által tudatosan megadott számlaszámra utalták a fizetést. Csak épp az adott számla nem a kérdezőé...

2022. máj. 3. 21:04
 13/59 Tisztelt Miszter Miniszter ***** válasza:
100%
Jó nagy hülye vagy bástya.
2022. máj. 3. 21:10
 14/59 peca1000 ***** válasza:
95%
Ennyire lusta, életképtelen nem lehet valaki, hogy ne tudjon magának saját bankszámlát nyitni.
2022. máj. 3. 21:16
 15/59 krwkco ***** válasza:
100%

A tartozások behajtásra a fizetési meghagyás szolgál. Közjegyzőnél lehet indítani. Kitöltesz egy nyomtatványt arról, hogy mennyi a követelésed és benyujtod egy közjegyzőnél. A közjegyző kiküldi a tartozónak és ha ő 15 napon belül nem tiltakozik, akkor a közjegyző végrehajtást rendel el. Ha a tartozó vitatja a tartozást (15 napon belül ellentmond), akkor automatikusan elindul egy bírósági per. A költségeit az fogja fizetni, aki veszit. A közjegyzőnek 3%-ot, de minimum 5000 Ft-ot kell fizetned.

[link]

[link]

De első lépésként nem is kell közjegyzőhöz menned. Csak mond meg a számlatulajdonosnak, hogy ezt fogod tenni. Nyomatékul kitölthetsz egy nyomtatványt, kinyomtatod és megmutatod az illetőnek, hogy ez lesz, ha nem fizet.

[link]

És nyiss egy számlát. Pl. itt két évig ingyenes számlát nyithatsz, ha legalább havi 133 ezer forintot utalsz rá:

[link]

2022. máj. 3. 21:41
 16/59 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok

Pfuh.... hát azt hiszem nem véletlenül mondják, hogy a magyarok pénzügyi kultúrája a béka segge alatt van.

És mondd, Kérdező, olyat még nem csináltál, hogy segítesz a hitelképtelen haverodnak azzal, hogy a saját nevedre veszel fel hitelt amit odaadsz neki, és ő megígéri, hogy majd törleszteni fogja?

Mert azt leszámítva, hogy másnak küldöd a fizetésedet, talán már csak ez van lejjebb:D

2022. máj. 4. 00:05
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetnek ilyen életképtelen emberek mint ez a majom kérdező ?!:D
2022. máj. 4. 02:10
 18/59 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég, csak most látom, igazad van!

2022. máj. 4. 05:30
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, csináltass egy számlát a saját nevedre, és a kövi havi fizetésedet már oda kérd.

Ez már oda van.

2022. máj. 4. 05:31
 20/59 anonim ***** válasza:
73%

Nyilvan azert nincs számlája es azert nem oda kapja a penzt mert inkasszoznanak.

Ha megallapodtatok hogy az o szamlajara megy a fizetesed, marpedig ez megtortent a szamla tulajdonos akkor sem tarthatja meg a penzt. Nem lesz az ove csak mert az o szamlajara megy. Jogalap nélküli gazdagodas , jogtalan elsajatitas. Erdemes lenne rendorsegre menni.

2022. máj. 4. 09:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!